jingels Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Prosím poraďte s výběrem hodinek úplnému laikovy - hamilton H32816131
Chorche Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 jenom pravdu Teda s tebou to nebude jednoduchý Tak za mě takto: Hamilton jako výrobce naprosto ok, hodinky samotné už tolik ne, stroj v nich tiká spolehlivý, ale absolutně se mi nelíbí číselník, především indexy a datumovka a navíc, nevím, jak máš velkou ruku, ale průměr 47mm a výška 15mm, to je pořádný kus železa. Ono by nebylo špatný, kdybys uvedl, na jaké příležitosti nošení hodinky chceš a co po nich požaduješ. Když chrona od Hamiltonu, tak X-Windy.
jingels Odesláno 3. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2011 Ke všem příležitostem univerzální použití ,aby se v nich dalo plavat ,kovový tah ,asi nějaké robustnější, jsem kus chlapa s cenou tak 15000kč až 20000 kč zatím jsem nosil jenom obyčejné MPM . Nemám ani vybranou značku je mi to podstatě jedno ,ale chtěl bych nejaké značkové a aby dobře vypadaly
Slim_brno Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Odesláno 3. června 2011 Za mě klidně i Jazzmastery v chronu (ačkoli v té cenové relaci se do automatů asi nenacpeš, to by bylo spíš na quartz).
jingels Odesláno 8. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2011 LATEST HAMILTON PILOT KHAKI X-WIND 25 JEWELS AUTOMATIC a co třeba tyto??????
Leviathan Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Odesláno 23. července 2011 ako pise Chroche..X-windy su chlapacke hodinky sice "iba" 44mm, ale ta velkost je fakt fajn. Obcas sa za slusnu ceny vyskytnu aj tu na fore. Ale ako univerzaly skor tie Jazzmaster v chrone. Kolegovia ti radia dobre...V septembri Hamilton vydava reediciu Pan Europ Chronografu...ale to je ina kava. Ale ak chces velke hodinky....Ceny okolo 1300 GBP, co je vysoko nad tvoj limit.X-windy zozenies vyrazne pod 1000 GBP. Vyzeraju dobre na oceli, kozi aj kaucuku..
jingels Odesláno 25. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2011 Di za dobrou radu už jsem z toho výběru trochu mimo
shag Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Odesláno 25. července 2011 Mne sa pacia aj tie prve Carrery...
PavelBr Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Moje favoritky jsou tyto Hamilton Jazzmaster Auto Chrono H32656133 ... je to pořádnáý kus železa, v Ostravě je ještě nedávno měli v Dealu na Masarykáči ... jen nevím jestli se vejdeš s cenou ... a věř, že LIVE vypadají x-krát lépe než na ploché fotce ... http://www.hamiltonw...hrono/H32656133
koveras Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Ja by som šiel do Xwindow, za celkom solídny peniaz super hodiky.
jingels Odesláno 5. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 UŽ JSEM koupil ukážu až mi je pošlou
jingels Odesláno 24. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2011 Tak už je mám .Díky členovy fora, on ví o kom mluvím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se