lark Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Odesláno 5. června 2011 Dobrý den.Dostal jsem hodinky Fortis - model 647.10.11.M. Všiml jsem si, že vetšina těchto modelu má na ciferníku nápis B-42 AUTOMATIC a pod ním 200M. Moje hodinky mají na ciferníku pouze B-42 AUTOMATIC. 200M tam není. Zná někdo důvod těchto rozdílů? Liší se tyto modely ještě nečím? Děkuji za případné reakce. Přikládám fotografii pro ilustraci.
StanoBare Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Odesláno 5. června 2011 (upraveno) Ale na dýnku to 200M napísané máš, ano? edit: zmazaná časť textu - radšej si to svoje info ešte overím, aby som nezavádzal Upraveno 5. června 2011 uživatelem StanoBare
Návštěvník ?po Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Odesláno 5. června 2011 není to nic neobvyklého - patlají to tam jak se dá - onehdá jsem nedostal kloudnou odpověď ani z fortisu = jiný model, stejný neduh
StanoBare Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Odesláno 5. června 2011 Presne, overoval som si to u karbónových PVD Marinemaster, kde to je tiež rozdielne, ?po bol pohotovejší ...ale priznám sa, u B-42 Off. Cosmo bez 200M na ciferníku vidím prvýkrát. Aj tak nerozumiem, raz to tam je, raz nie, veď exituje vzor/podklady na výrobu, jedine, že by to robili od nejakého roku povedzme od 1994 do 199X a potom už nabehli na zaužívané B-42 Automatic + 200M pod to. Domnienka.
lark Odesláno 5. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2011 Zatím děkuji všem za příspěvky. Na dýnku 200M mám . Původně jsem si myslel jestli to nesouvisí se šroubovací korunkou. Mám za to, že u tohoto modelu dříve byla a již není. Také jsem jich moc bez 200M na ciferníku neviděl. I přes Google se jich najde málo...
555EN Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Odesláno 5. června 2011 Srobovacia korunka bola pri novsich nahradena nesrobovacou a tvrdia, ze stale vydrzia 20barov. Onedlho to bude jasne, planujem tento mesiac par cvicnych ponorov.
enicar2 Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 Dej vědět, zajímalo by mě to. Díky V 5. 6. 2011 v 18:11, '555EN' napsal: Srobovacia korunka bola pri novsich nahradena nesrobovacou a tvrdia, ze stale vydrzia 20barov. Onedlho to bude jasne, planujem tento mesiac par cvicnych ponorov.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se