Přejít na obsah

enicar2

Členové_50
  • Příspěvky

    231
  • Registrace

  • Přítomen

4 sledující

O uživateli enicar2

  • Datum narození 26.12.1984

Contact Methods

  • ICQ
    324082841

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Fortis, Hamilton, Omega

Návštěvy profilu

6 945 zobrazení profilu

enicar2's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Ahoj, zdá se mi dobrej nápad s tou flaškou, sehnat nějakou s velikým hrdlem, zatavit uzávěr voskem a poslat po Vltavě :-) Schválně, kam "dojdou" :-)
  2. Tak se musím podělit o nepříjemnou zkušenost. Přišel jsem asi po 4 dnech k windru a koukám, že Marinemastery stojí, říkám si, co se to sakra děje??? Vezmu hodinky do ruky a něco v nich chrastí a dokonce se hýbe ciferník při vytažené korunce, tak si říkám, to bude uvolněný šroubek, jen se zašroubuje zpět a bude hotovo a ono bohužel :-( Zmíněnému šroubku upadla hlavička a závit zůstal v desce strojku, takže putují z Koscomu do Nestu. A to vše půl roku po záruce :-) Je možné, že se bude měnit celá část strojku, protože se závit z díry nedostane ven. Bylo mi řečeno, že mi hodinky musely někde upadnout, ale to vylučuji...takže docela zklamání...z kvality... Kolik odhadujete cenu servisu, co mohlo být příčinou, že k tomu došlo (mimo pádu)? Díky za Vaše názory.
  3. Mám stejné dnes na ruce :-) Líbí se mi jak ten oranžovej kaučuk svítí ve tmě ....
  4. Zajímavé a pěkně řešené day/date.
  5. Ahoj, Steinhart Nav B-Chrono II mi dělají cca +2s/24 hodin, někdy i méně (počítáno v průměru cca 14 dní), naprostá spokojenost. Tomas
  6. Spíš jem to hrál na to, že by lidi napsali s jakejma hodinkama fotbal pískaj. Ale dobře, kolik je na fóru chlupatech autobusáků :-)?
  7. Ahoj, kolik nás je na chronomagu fotbalových rozhodčích?
  8. No, žhavil jsem telefon o sto šest, ale bohužel :-(
  9. Tak to tam opravili, jsou to klasické modré bondovky s coaxem...
  10. PO jsou 600m, to je fakt... Asi daj starý bondovky, ale vyhrát je, nebylo by stejně špatný .-)
  11. Ahoj všem. Zítra soutěž o Omega Seamaster Planet Ocean 300M :-) http://www.evropa2.cz/cs/souteze/soutez_4137.shtml Doufám, že to vyhraje někdo z chronomagu a ne někdo, kdo se o hodinky vůbec nezajímá!
  12. Jinak web Enicaru funguje. http://www.enicar.com/main_eng.htm
  13. Tady jsou Enicary, co mám doma já. Bohužel už jsou asi z doby, kdy už to byla "Čína". Napsalo se tady o tom docela dost. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/17033-enicar-automatic/page__p__236781__hl__enicar__fromsearch__1#entry236781
  14. Pěknej kousek...patrně i jejich strojek. Škoda jen, že značka už je v rukou Hongkongu...
×
×
  • Vytvořit...