Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlapí doputovalo ke mně tohle: WALDAN Electra lifetime mainspring (DIAMOND TOOLED)

Hned jak jsme to viděl bylo mi jasné, že to nebudou normální hodinky.

Ůplně se je bojím rozebrat a vůbec nevím co tam na mně vybafne, každopádně mám takový pocit, že tam bude mechanika, ale uplně se bojím tou korunkou zarumplovat.

Mají tak 37 mm bez korunky a vypadají tak nějak jinak ?

Vteřinovka neni solo, ale točí se na slídě, která je klasicky nasazena na středu na čepu u ruček.

OTEVŘÍT SE JE BOJÍM!!!

Půjdou brzy do nemocnice a bude se hodně fotit vnitřek

Jediné na Ebay jsou zde : http://cgi.ebay.com/Waldan-International-Alarm-18K-79g-/230629881125?pt=Wristwatches&hash=item35b29cb525

Ta značka má na GOOGLE docela dost odkazů, ale nikdy předtím jsem se s ní nesetkal, VY ANO ????

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník ?po
Odesláno (upraveno)

:camera:

pokud je v tom stejný stroj tak má 1 kámen a prý se to prodávalo v obchodních domech - mají cenu tak 50 korun

Upraveno uživatelem ?po
Odesláno (upraveno)

:camera:

pokud je v tom stejný stroj tak má 1 kámen a prý se to prodávalo v obchodních domech - mají cenu tak 50 korun

Myslíš , že je to opravdu taková žumpa, ta značka je na vyhladavčích docela dost a má i historii.

Doufám, že jsi střelil vedle. :-)

Zítra je kuchnu.

Nevíš tedy co znamená to electric ???

Není na tom tvém stroji signatura WALDMAN ?

Upraveno uživatelem long
Odesláno (upraveno)

možná se pletu - tu značku neznám, ale když se podívám na historii ebay, tak se některé prodaly i za 2 dolary :)

vycházím z tohoto - vypadají dost podobně http://forums.ebay.c...With/2000556491

Bohužel máš asi pravdu, jsou to myslím ty samé.

Snad tam budu mít uvnitř něco lepšího?

Fuj.

JE TAM ALE JISTĚ JINÝ STROJ na kterém je napsáno jiné jméno než WALDAN.

Upraveno uživatelem long
Návštěvník ?po
Odesláno

jo tak sem se nejspíš seknul já - to co jsem postnul vypadá na parodii Waldanu

A period of 25 years has passed since Waldan International appeared in the watch making industry. But the high class quality of Walden international watches is retained till the present day. The watch brand has offered its consumers spell-binding chronographs; the company has also created chronographs for a handful of esteemed stores dealing with jewels in Switzerland. The Waldan watches were sold under the reputed brands of the industry like Cartier, Tourneau and Tiffany & Co.

The success of the Waldan International watch company can be simply analyzed. Although the watch brand came in late 1970s, a period when the watch making industry underwent a revolutionary change - the change from mechanical to quartz movement, Walden international watches emphasized on fabricating the sophisticated, complicated and mechanical timepieces. This characteristic has made the company bear the test of time.

nicméně stroj vyfoť - jestli je to tak jak píší, tak by to mělo být žůžo :-)

Odesláno

Co jsem viděl, tak nápis "electronically timed" byl vždy na Ruhlách a podobných 0 až 1 jewel sračkách, takže ti sice přeju pořádnej strojek, ale moc tomu nevěřím.

Mě nakládají doma teď ještě ty. :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...