Marhys Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 Ahoj všem, nevíte někdo, co dávají za strojek do hodinek Skagen ? Všude je jen zmínka že je to guartz a to je vše. Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 (upraveno) Ahoj, zpravidla švýcarská Ronda. Dokonce přidám odkaz na svůj první příspěvek na foru. Upraveno 7. června 2011 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhys Odesláno 7. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 Ahoj, zpravidla švýcarská Ronda. Díky, dají se mezi nima vybrat hezké oblekovky za rozumný peníz. Tak pokud tam je Ronda, není se čeho bát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhys Odesláno 7. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 Ahoj, zpravidla švýcarská Ronda. Dokonce přidám odkaz na svůj první příspěvek na foru. No vidíš a to jsem četl ta skleróza Jejich design je něčím ( nevím čím ) zajímavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 Jo jo, jsou moc pěkný. Pořídil jsem u Skagenů 2x dámské hodinky, jedny pro mladou kočku, druhé pro starší paní a pokaždé jsem sklidil velký úspěch. Navíc cena velmi příjemná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se