NIGHTinGALE Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Souhlas s Grgou, to béčko je zaoblený jak ta vrtule. Akorát ty římský číslice, co vyhrály, se mi hodí akorát k těm posledním ručkám (D). Tak fakt nevím, co dát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Tak nějak na to koukám a zkusím vlastní cestu ruček. Ale A i D zkousnu. Ale mě se zamlouvá toto K4 jak už jsem psal zde, popřípadě ty K43. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Tak A mi přijde jako BIG BEN v Londýně, B je dobrý...rozhoduju mezi A a B.... C a D asi ne..musím to promyslet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 co něco takového? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Bakere mám dotaz, šlo by vyzkoušet namalovat nebo dotvořit v programu, co používáš, cifr tak, aby působil větší (jako rozlehlé hlubiny), zmenšit vteřinový šroub, zmenšit insignie na označení hodin a ručky typu A a B v jemnějším provedení? Tak, aby působil ciferník temněji a přibližoval hlubinu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Ještě dotaz..z jakého materiálu bude cifr? nešel by použít nějaký černý přírodní materiál? Zrovna mě nenapadá jaký...ale věděli byste někdo jaké jsou možnosti i ve spojení s tím černým luminem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Tak já zatím pracovně za B. Ale budu na to ještě koukat, vyloučil jsem jen C. Je to jenom grafickým editorem kvůli plasticitě, nebo budou opravdu bombírované? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Bakere mám dotaz, šlo by vyzkoušet namalovat nebo dotvořit v programu, co používáš, cifr tak, aby působil větší (jako rozlehlé hlubiny), zmenšit vteřinový šroub, zmenšit insignie na označení hodin a ručky typu A a B v jemnějším provedení? Tak, aby působil ciferník temněji a přibližoval hlubinu? Uvědom si, jak je ciferník na kresbách zvětšený, ve skutečnosti bude podstatně menší. Pokud na něm všechno zmenšíš, tak nic neuvidíš. Navíc si nemyslím že na to má Baker čas. Ještě dotaz..z jakého materiálu bude cifr? nešel by použít nějaký černý přírodní materiál? Zrovna mě nenapadá jaký...ale věděli byste někdo jaké jsou možnosti i ve spojení s tím černým luminem? Pamatuješ jaká je cena? Max 18 tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Uvědom si, jak je ciferník na kresbách zvětšený, ve skutečnosti bude podstatně menší. Pokud na něm všechno zmenšíš, tak nic neuvidíš. Navíc si nemyslím že na to má Baker čas. Pamatuješ jaká je cena? Max 18 tis. ok, brzdím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Nakonec jsem dal A. Zvažoval jsem i D, které vypadá taky dobře, ale otázka je, jak budou ručky přehledné (viditelné), když překryjí vrtuli..... B se mi líbí čím dál víc, určitě ne C a D je pěkné, ale jak jsem už psal, ty skeletonové ručky budou na půlce ciferníku neviditelné, takže za mně určitě ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 No, dizajnově je to k tý vteřinovce asi nejčistší, přeposílal jsem to dvoum známejm výtvarníkům a nezávisle na sobě se shodli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Já jsem pro D. Je ale fakt, že u skeletonových ruček bude v oblasti vrtulky možná trošičku problém s viditelností ruček. U B mi vadí, že ručka vypadá jako šiška závaží u pendlovek. Před chvílí u nás byla sousedka, dívala se co dělám, tak jsem jí ukázal varianty ruček, prohlásila, že ty ručky B evokují jistý mužský orgán. Je pravda, že k sekundové vrtulce by seděly dobře oblé ručky, ale tyhle jsou i dle mého takové nějaké prostě divné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 ... sousedka... prohlásila, že ty ručky B evokují jistý mužský orgán. Tak to má sousedka blbý, můj orgán to teda rozhodně nepřipomíná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Podle mě nějaký heslo pro něco a PAVČA to od sousedky nepochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Tak já zatím pracovně za B. Ale budu na to ještě koukat, vyloučil jsem jen C. Je to jenom grafickým editorem kvůli plasticitě, nebo budou opravdu bombírované? Ručky budou rovné, taky je potřeba si uvědomit, že středy nemá Baker v měřítku. Teď je to tak akorát na průměry hřídelek.Ve skutečnosti budou větší. Původně jsem dával A, jenže se mi zdá, že tím tam máme dva výrazné prvky (šroub a šipky) a ty se navzájem "bijou". Chce to opravdu něco jemného a to zatím splňuje varianta D. Nebo vymyslet jiné jednodušší. Do pondělka je ještě čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Podle mě nějaký heslo pro něco a PAVČA to od sousedky nepochopil Tak to díky, tuto výzvu jsem přehlédl a sousedka už odešla. Sakra. Ale zase zpětně vzato, vzhledem k věku mému i k věku sousedky, už bych v tom výzvu neviděl, spíše byla trochu odvázaná, protože si s manželkou daly trochu portského, no a tak byla rozšafně naladěna. Tak si zase neužiju, já už jsem takový smolař. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Co takovéhle ručky? nebo nebo typově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 dva výrazné prvky ... a ty se navzájem "bijou". Chce to opravdu něco jemného Tohle podepisuju! Já taky od počátku počítal s těma šipkama, ale teď už mi to přijde přehnaný. Volil jsem B, ale ty skeletony by mi taky nevadily, kdyby měly zaoblenější tvar. Ty hrany se mi s tou vteřinovkou perou. Myslím, že ručky jsou natolik ZÁSADNÍ prvek, že bychom jim měli věnovat víc času. Pojďme to hlasování vzít zprvu jako typ ruček - šipky, meče, skeletony... A v druhé fázi ještě třeba další varianty vybraného typu. Přimlouval bych se za tenhle postup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Tohle podepisuju! Já taky od počátku počítal s těma šipkama, ale teď už mi to přijde přehnaný. Volil jsem B, ale ty skeletony by mi taky nevadily, kdyby měly zaoblenější tvar. Ty hrany se mi s tou vteřinovkou perou. Myslím, že ručky jsou natolik ZÁSADNÍ prvek, že bychom jim měli věnovat víc času. Pojďme to hlasování vzít zprvu jako typ ruček - šipky, meče, skeletony... A v druhé fázi ještě třeba další varianty vybraného typu. Přimlouval bych se za tenhle postup. Souhlas, taktéž bych věnoval více času výběru...ty první jsou sice fajn a počítalo se s nima od počátku..ale co další návrhy? Giloš byla vybrána rychle..ale ručky..to je základ.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Tohle podepisuju! Já taky od počátku počítal s těma šipkama, ale teď už mi to přijde přehnaný. Volil jsem B, ale ty skeletony by mi taky nevadily, kdyby měly zaoblenější tvar. Ty hrany se mi s tou vteřinovkou perou. Myslím, že ručky jsou natolik ZÁSADNÍ prvek, že bychom jim měli věnovat víc času. Pojďme to hlasování vzít zprvu jako typ ruček - šipky, meče, skeletony... A v druhé fázi ještě třeba další varianty vybraného typu. Přimlouval bych se za tenhle postup. Určitě, nebo to zabijeme. Ty monstrózní tvrdě hranaté ručky varianty A k oblé a jemňoučké sekundové vrtulce, to néééééééééééééé. Je zapotřebí to moc dobře vyvážit a beru, že i moje preferovaná varianta D by sedla možná ještě lépe, být ručky zaoblené. Ale pořád mi nejlépe sedí D, pak B, rozhodně ne A a C. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.