Victorie Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Nazdar chlapi, tak jsem si prosla klasickym chronokoleckem. Prislo na me, ze uz mam vek na poradny hodinky, ktere vydrzi az do smrti (jak naivni). Vyhledla jsem si Omegy Constellation, celoocelove, bez vsech kaminku a dalsich ptakovin. Pote co jsem zjistila kolik stoji, rozhodla jsem se porozhlednout trochu vic s tim, ze urcite najdu neco zajimavejsiho a za mnohem nizsi cenu. No a jak jsem smejdila, tak jsem samo nasla chronomag. Peclive jsem si prostudovala vsechny clanky pro zacatecniky a uplne cele vlakno "Poradte s vyberem". Takze je Vam jasny, ze muj vyber se casem hodne zformoval . Vybrala jsem si hromady hodinek, ktere jsem pak vytridila z duvodu ceny (Zenith Elite Class Automatique Central Second black) nebo protoze mely opravdu velkej prumer na holcici ruku. Nasdilim dolu svuj uzsi vyber, razeni je abecedni a kdyby z toho nebyl poznat spolecny jmenovatel, tak pro poradek: - jednoduche - zadne "holcici" hodinky (zlato, perlet, sutry)- ocelove, na tahu- nejlepe bez datumu, ale to je skoro nerealny pozadavek- prumer 30-35mm- pruhledne dynko by bylo fajn - cena +/- 20kNemusi byt uplne nove, ale nemam vubec zadne zkusenosti s nakupem na ebay a pod, ale paypal mam (pro nakupy kravin z honkongu;))Omlouvam se za dlouhy prispevek a predem dekuji za Vase rady a zkusenosti. Meistersinger Karelia - libi se mi, jak jsou jednoduche a ciselnik je krasne symetricky, jsou mechanicke. Mido Muehle-Glashuette - ty maj hodne bodu, nove cenove jsou cenove asi nekde jinde Oris - rekla bych, ze panske delaji lepsi, ale to uz je o jinych prumerech pouzdra Seiko Riki - to je tak trochu mimo misu, ale fakt se mi libi, trochu mi tim cifernikem pripominaji klasicke hodiny ve skole nebo na nadrazi. Videla jsem fotky s pruhlednym dynkem i bez, coz me trochu mate. Videla bych to spis jako doplnove hodinky, ale vubec netusim, kde je koupit. Stowa - klasika na zaver. Libi se mi i Nomos, protoze se delaji 33mm, ale ty uz jsou cenove jinde a na tahu se neprodavaji.
Marhys Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Ahoj, myslím si, že ani s jedním modelem nešlápneš mimo. Pokud dáváš přednost Kareliím kup je, pokud raději Oris-ky, kup je. Je to o tobě. Mě osobně se líbí asi nejvíc právě Karelia(můj názor) .
obchodnik-o3 Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 na mna posobia najviac zensky tie longines co hodil gougy
Victorie Odesláno 20. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Longines byly v prvotnim vyberu. Moc se mi libi bily podklad a modre rucicky, ale mam uz jedny dost podobne... Zajimave, ze se Vam libi karelia, kdyz jsou natahovaci Zadne zkusenosti s Muehle-Glashuette?
Hellé Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 tie Karelie som tiez chcela, nakoniec vyhrali jednorucky ja som mala podobne poziadavky na hodinky ako ty..nakoniec som si kupila tieto http://www.chronoshop.cz/katalog/Archimede-Pilot-S a som nadmieru spokojna..
Victorie Odesláno 20. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2011 aj musim rict, ze pilotky me moc neberou, mohlo by se zdat, ze jsou tyto archimede kareliim podobne, ale na me maji pilotky obecne moc vyrazny cifernik - cisla, rucicky a tak..
Columbus Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Zkušenosti s Mühle Glashütte by byly a jen ty nejlepší, ber je. Cenově budou každopádně přes limit, budeš si muset udělat výlet do Německa a smlouvat, hodně smlouvat. Hodně štěstí .
Victorie Odesláno 20. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Zkušenosti s Mühle Glashütte by byly a jen ty nejlepší, ber je. Cenově budou každopádně přes limit, budeš si muset udělat výlet do Německa a smlouvat, hodně smlouvat. Hodně štěstí . Smlouvat? To v takovyhle bysnysu dneska jde? Povidej..
Columbus Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Jasně že jde. Třeba už při platbě v hotovosti dostaneš slevu, hotovost každý rád vidí. Za každou platbu kartou se bance odvádí určité procento, obzvlášť "oblíbené" bývají karty AMEX. Na místě prostě MUSÍŠ ještě zkusit promluvit s prodavačem o další slevě, divil bych se, kdybys ji nedostala.
baza Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Taky mám s Muhle Glashutte dobrou zkušenost. A tady můžeš smlouvat i na dálku:http://www.uhren-miquel.de/Muehle-Glashuette-Lady-Matic-99-Damenuhr_art_73_de.html
Victorie Odesláno 20. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Popravde jsem nenasla nikde zadny oficialni ceny MG, jen treba chrono24, takze vubec netusim, kolik je oficialni cena pres limit. Cena novych Stow je jasna, Karelie taky, Orisky a Riki vygooglim, ale s koupi uplne nevim jak nalozit. Kde a jak? BTW jsem cekala, ze vsichni budete hlasovat pro Stowy
NIGHTinGALE Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 (upraveno) MeisterSinger Karelia, nové a z Chronoshopu, takže nákup v ČR bez rizika a se zárukou (zdejší člen Kubson by ti mohl třeba udělat zajímavou cenu). Ale chceš automaty a tyhle mají ruční nátah (což má ovšem svoje nepopiratelné kouzlo). A nebo ještě lépe - automaty MeisterSinger Perigraph, to je podle mě nejpovedenější model od MS.Velikosti 38mm a 43mm, takže si vybereš, ať už máš ručku či ruku.http://www.chronoshop.cz/katalog.php?pmi=223 Upraveno 20. června 2011 uživatelem NIGHTinGALE
baza Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Popravde jsem nenasla nikde zadny oficialni ceny MG, jen treba chrono24, takze vubec netusim, kolik je oficialni cena pres limit. Miquel je oficiální prodejce MG, takže ceny na webu jsou oficiální doporučené výrobcem, ale když klikneš na "Haben Sie Fragen zum Preis?" a napíšeš dotaz, udělá ti lepší nabídku.
algy Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Já uvažuju o koupi Antea KS pro dceru - velikost ideální, na origo stowa - tahu parádní. Jen ta dodací lhůta
HB63 Odesláno 21. června 2011 Nahlásit Odesláno 21. června 2011 (upraveno) Za rozumnou cenu u KUBSONa - Autran & Viala Sport. zdroj:www.autran-viala.de A pak jsou tady ještě RADO Original(ovšem bez průhledu). zdroj:www.rado.com Upraveno 21. června 2011 uživatelem HB63
Alina Odesláno 21. června 2011 Nahlásit Odesláno 21. června 2011 MeisterSinger. Jak píše NightIn, koupíš je v Čechách a jsou perfektní. A nebo Rado, ty bych teď chtěla já. Už kvůli odolnému materiálu, Meisterům jsem i při minimálním nošení nadělala šrámy.
Olda Odesláno 21. června 2011 Nahlásit Odesláno 21. června 2011 MeisterSinger. Jak píše NightIn, koupíš je v Čechách a jsou perfektní. A nebo Rado, ty bych teď chtěla já. Už kvůli odolnému materiálu, Meisterům jsem i při minimálním nošení nadělala šrámy. Myslím že ty šrámy (nejsou téměř vidět) vznikly zásluhou velkého průměru hodinek na menším zápěstí. Tedy je také potřeba zvažovat průměr hodinek vůči zápěstí. Já bych dával přednost Nomos nebo Stowa, a to nejsem germanofil. OT:Alino, Perigraph jsou skvělé, díky.
Olda Odesláno 21. června 2011 Nahlásit Odesláno 21. června 2011 Ještě, prohlásit:Už mám skoro vybráno. a dát deset vybraných typů hodinek, je jasný příznak chronobundusu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se