ričko Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 Prosím o pomoc. sekundová ručička u qartzek Hanowa se začala pohybovat přiližně v 5. sekundovém intervalu a poposkočí asi tak o 5 sekund.Prosím o radu čím to je. Že by náznak slabé baterky?Děkuji za pomoc. Ričko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 Že by náznak slabé baterky? Přesně tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 Prosím o pomoc. sekundová ručička u qartzek Hanowa se začala pohybovat přiližně v 5. sekundovém intervalu a poposkočí asi tak o 5 sekund. Prosím o radu čím to je. Že by náznak slabé baterky? Děkuji za pomoc. Ričko Odpověděl sis sám, je to indikátor slabé baterie, tak žádný stres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 Ano. Šup k hodináři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 Také bych řekl, že to je indikátor stavu baterie.Jo a ričko, přemýšlej prosím trošku více nad nadpisem tématu, aby to mělo nějaký smysl a nebyly tam chyby, musel jsem ti to upravit. Díky za pochopení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 22. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 Děkuji. Já už se bál, že to bude něco horšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 22. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 Také bych řekl, že to je indikátor stavu baterie. Jo a ričko, přemýšlej prosím trošku více nad nadpisem tématu, aby to mělo nějaký smysl a nebyly tam chyby, musel jsem ti to upravit. Díky za pochopení JJ mladej a blbej. Omoluvám se a děkuji za korekci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se