Jehudi Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Odesláno 24. června 2011 Dobrý den, chtěl bych se zeptat jakou cenu mají hodinky LOUVIC 17 jewels (viz foto). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Děkuji za odpověď.
sibirnaya Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Odesláno 24. června 2011 ahoj, pokud sou v super stavu, tak pres sto tisic.
Dantechno Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Odesláno 24. června 2011 Nedavno se jedny prodali na ebay za 5300,- USD.
dagou Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Odesláno 24. června 2011 ahoj, pokud sou v super stavu, tak pres sto tisic. což je zhruba cena těch bagetek.
Návštěvník ?po Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Odesláno 24. června 2011 :D nazdar jehudo, tam gde si vzal ten obrázek je cena 275usd, tak na co ten dotaz ? myslíš jakože to je drahý ? JE
Jehudi Odesláno 24. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2011 :D nazdar jehudo, tam gde si vzal ten obrázek je cena 275usd, tak na co ten dotaz ? myslíš jakože to je drahý ? JE To je sice pravda, ale já našel těch odkazů víc a ceny se různí, tak jsem se chtěl jen zeptat, jakou mají opravdu cenu.
Návštěvník ?po Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Odesláno 24. června 2011 To je sice pravda, ale já našel těch odkazů víc a ceny se různí, tak jsem se chtěl jen zeptat, jakou mají opravdu cenu. jasný, ale to už je v příspěvku 2 - přes démanty tu je odborník sibiř
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se