Marhys Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Ahoj, nemáte někdo prosím v merku kde mají výběr z řemenů? Jedná se mi hlavně o vzhled Carbon. Psal jsem i do Chronoshopu, ale mají jen jeden tip. Tak to zkouším tady. Více hlav-více ví Díky za rady
HB63 Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Jaký rozměr? Jinak např. BOB STRAPS nebo HIRSCH .
jktibet Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Zdravím všechny pacienty,připojil bych se k tomu karbonu,ale kdyby tak mohl být na klipsu od Breitling,abych se vyjádřil správně-mám BSO-HERITAGE CHRONO NA KOVOVÉM MESH.Nevím zda by se dal sehnat karbon na zapínací klipsu.MK
Baker Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Zdravím všechny pacienty,připojil bych se k tomu karbonu,ale kdyby tak mohl být na klipsu od Breitling,abych se vyjádřil správně-mám BSO-HERITAGE CHRONO NA KOVOVÉM MESH.Nevím zda by se dal sehnat karbon na zapínací klipsu.MK 22mm neni v carbonu problem problem, ale 24mm bud klasicke zapinani nebo jiny material.
HB63 Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Zdravím všechny pacienty,připojil bych se k tomu karbonu,ale kdyby tak mohl být na klipsu od Breitling,abych se vyjádřil správně-mám BSO-HERITAGE CHRONO NA KOVOVÉM MESH.Nevím zda by se dal sehnat karbon na zapínací klipsu.MK Něco takového?
Marhys Odesláno 29. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Jaký rozměr? Jinak např. BOB STRAPS nebo HIRSCH . Díky za odkazy, vybral jsem od Hirsche.
jktibet Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 ...určitě,pro mne problém,nemám to jak koupit a na web nebudu a nechci s platební kartou...co to kecám,vždyť ani na platby tuto kartu nemá,...jen do bankomatu a na nákupy.MK
jktibet Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 ...děkuji za typ,musím najít někoho kdo mi to koupí.MK
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se