Street Glide Odesláno 4. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Kluci,já s Vámi plně souhlasím,......ale možná že ta keramická luneta snese o něco víc než ta původní,tak abychom zase Rolexu moc nekřivdili.Ta spona to je samozřejmě "technologické fiasko" a tam udělali "soudruzi ze země helvétského kříže" obrovskou chybu :-)))))....já už té sponě neveřím,stačí jedna menší rvačka a hodinky jsou na kusy na zemi :-))) David Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ZdenekP Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 K těm sponám a tahům obecně... ...jak tak čtu cizí rlx fóra, tak stará plechová spona i tah s dutými prostředními články jsou považovány za celkově vyváženější, nositelnější, pohodlnější, ergonomičtější a tak podobně... A pořád platí, že když to má vydržet, nesmí to být složitý. Ze subů do dobrodružství se staly suby do kanclu. Samý fíčury jako keramika, oversize, glidelock, antireflex apod. ale vše jen na pokuk k funkci není ani jedna... Edit: názor je samozřejmě zabarven mým staromilstvím... Taky se priklanim ke starsimu typu naramku. .... KISS: Keep It siple, stupid.
Návštěvník dlubix Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Souhlasim spíš s Bandim, ale naštěstí je stále hodně možností, jak koupit skoro nový starší suby nebo gmt. Na novejch mi asi nejvíc vadí to zvětšení. Kdo má širší zápěstí to možná ale uvítá... já ne. Je to prostě jen víc nalitýho železa pro nic.
Street Glide Odesláno 7. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2011 ....no trochu toho "nalitýho železa" na nových SUB nebo GMT není až tak úplně k zahození,hlavně že tah zůstal na pohodlných 20/16. Ale zato u Deep Sea to trochu "přelili" a je z toho bohužel kovadlina :-))) D.
Návštěvník dlubix Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 ....no trochu toho "nalitýho železa" na nových SUB nebo GMT není až tak úplně k zahození,hlavně že tah zůstal na pohodlných 20/16. Ale zato u Deep Sea to trochu "přelili" a je z toho bohužel kovadlina :-))) D. Jenže SDDS je ponorka. Tam to železo docela chápu. U SUB a GMT je to spíš otázka trendu posledních let.
sta Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 (upraveno) tyhle GMT Master II se mi libi cim dal vic. Dneska jsem si je byl vyzkouset u AD a docela mi sednou :-)) Jinak koho zajima cena tak dnes v Dubaji (Mall of Emirates): steel 33.000AED (asi 158TCZK)steel and yellow gold 49.500AED (asi 238TCZK) Upraveno 10. července 2011 uživatelem sta
sibirnaya Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 to neni zadna extra price, my friend..
sta Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 to neni zadna extra price, my friend.. to fakt nemuzu posoudit, nikde jinde jsem cenu nezjistoval. Pravdou ale je ze Dubai vseobecne neni vubec tak levna jak se obcas v Evrope prezentuje...
Street Glide Odesláno 10. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2011 ......vypadá to,že ta Bubai je snad ještě dražší :-))))))
volfda Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 ......vypadá to,že ta Bubai je snad ještě dražší :-)))))) Jj, pokud se nepletu, v Carollinu za ně chtěj 147k.
pevo Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 (upraveno) to neni zadna extra price, my friend.. Nevím jak v Dubaii, ale v Dumaii (přístav na Sumatře) mi je minulý měsíc nabízeli za 100 usd, to už je slušná price, ne? Upraveno 10. července 2011 uživatelem pevo
Street Glide Odesláno 10. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2011 ....no,doufám že jsi ještě smlouval alespoň na 70,.....jinak bys byl tady za "rybu" na Dunaji :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se