DaLo Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 (upraveno) Po delsi dobe cejtim silnou potrebu udelat si radost a trochu tapu, takze lehci crowdsourcing:) Prumer do 41-42mm Nositelne na kuzi nebo kaucuku (tah mi nedela dobre:) Dobry stav, papiry a krabice jsou plus Namatkou me napadaji Eterna Kontiki GMT (nejaky tu na foru byly, ty bych bral hned), nejakej Ball, LLD - proste neco lehce "neobvyklyho" a zajimavyho. Porad plati i moje starsi poptavka po reduced Speedmasterech... Prosim - ne Fortis a Seiko:) Predstava o cene - cca do 25K, pokud by me neco extra zaujalo, mozna lehce vic... Diky za nabidky! Upraveno 30. června 2011 uživatelem David Lorenc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Tak za to se daj koupit i nový hodinky, myslím. Už delší dobu čumím na tyhle: Ocean7 LM Series Ocean7 G Series Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 1. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 No tak, to jsem cekal vetsi ohlas:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Byt Tebou, koupim neco co Te oslovi, nebo po cem touzis. Dobra rada nad zlato . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 1. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 (upraveno) Tak já samozřejmě doporučím Sinn, Damasko, Ball, Nomos. Nevím, jestli jsou ty hodinky neobvyklý nebo zajímavý, ale jsou za ty peníze výborný. Záleží co se ti líbí a jaký styl hodinek chceš. Ball urcite za zajimavy povazuju, Sinn taktez. Nomos uz je na me moc usedly, diky bohu oblek nosit az na vyjimky nemusim. Rad bych proste neco co je osobity (Ball naprosto splnuje) a ma to takrikajic koule, ne oblekovky a klasicky B-Uhren:) Neurcitej jsem, protoze chci mit co nejvic nabidek, opravdu se nebojte posilat:) Edit: stejne zas skoncim u Speedmasteru Upraveno 1. července 2011 uživatelem David Lorenc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 tag aquaracer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaarda Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Kontiki date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 1. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Nadhera, Eterna je taky v hledacku, za Kontiki GMT bych ruce libal. Napady dobry, ale hlavne mi nekdo neco nabidnete/prodejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 tu su ball, sice mimo price range co udavas, ale su http://www.tz-uk.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=173722 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Teda, sorry za OT - ale tohle patří do úplně jiné sekce, než do "koupím". Nejprve se rozhodni a pak dej poptávku.....nevím co, ale nabízejte, to mi přijde uhozené. Tudíž přesunuto do sekce : " poraďte s koupí " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 tyhle mi přijdou "neobvyklé", jen je přestřelený limit o 2k a 1 mm na pouzdře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 ty meistersinger jsou super. už nějakou dobu po nich taky pošilhávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se