maccin Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 (upraveno) Dobrý den objevil jsem tohle zajímavé fórum, rád bych toho využil k jednomu dotazu. Doma mám několik hodně letitých hodinek, proto uvažuji o koupi nových. Chtěl bych postupně koupit alespoň dvoje hodinky, jedny do práce kde drtivou část doby nosím košili a sako, k tomuhle bych rád pořídil nějaké klasické automaty. Druhé hodinky bych chtěl pro volný čas, nosit je při výletech, sportování atd. Zde budu volit nějaké chrona, ale ty příjdou na řadu asi až kolem vánoc. Při hledání něčeho vhodného mě zaujali automaty Doxa California 203.10.023.01 rád bych slyšel Vaše názory na tento model, nebo radu co pořídit za podobný peníz, nechci nechci investovat s ohledem na koupi dalšího modelu více jak cca 10-12.000 Kč. Nenašel jsem rovněž rozměry výše uvedeného modelu Doxa, neznáte je někdo. Upraveno 1. července 2011 uživatelem maccin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Zdar a sílu Maccine, na zjištění rozměru mi stačilo první ťuknutí. Ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maccin Odesláno 1. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Zdar a sílu Maccine, na zjištění rozměru mi stačilo první ťuknutí. Ať slouží Díky za reakci, já se díval na asi 4 e-shopy a na oficiální české stránky Doxa a tam rozměry nebyly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Tak už je máš. Budeš je kupovat ? Tak opatrně, většina hodinek Doxa této kategorie se vyrábí v Číně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 ... se vyrábí v Číně. Ale co potom to Swiss made na ciferníku? To už opravdu NIC neznamená? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maccin Odesláno 2. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 Koupené je zatím nemám, o té výrobě v Číně popravdě nevím, myslel jsem že Švýcarské hodinky jsou ze Švýcarska, ale světová globalizace se asi nezastaví, když to takhle půjde dále tak nás za chvíli všechny Číňané ubijí čepicemi. Ale zpět k hodinkám jestli nejsou za tu cenu dobré, poraďte prosím něco lepšího v podobném stylu, peněžně do toho ovšem nechci víc investovat, max .těch 10-12 tisíc, ale klidně i méně. Dík za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 Co například Christopher Ward C5 Malvern: zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 (upraveno) Seiko SARB033 Certina DS-1 Archimede arcadia Upraveno 2. července 2011 uživatelem ensi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maccin Odesláno 2. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 (upraveno) Co například Christopher Ward C5 Malvern: zdroj Ty se mi dost líbí něco takového by jsem si představoval, dík za radu, jsou u nás k sehnání, tuším že asi ne. Z venku se mi to objednávat nechce, jak potom se servisem atd. Asi jsem trochu staromódní, ale preferuji spíš koupi hodinek u nás v republice, pokud by šli u nás sehnat, tak bych neváhal a koupil je. Upraveno 2. července 2011 uživatelem maccin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 Ona tě ta staromódnost přejde když zjistíš že na hodinkách z venku šetříš +/- 1/4 ceny.A velká většina hodinek má mezinárodní záruku a střeva v týhle kategorii jsou skoro všechny stejný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bison Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 Přidám pár možností:- cenově na hraně jsou EPOS - 11900 nejlacinější model 3411 - http://www.epos-czech.cz/nova_kolekce.php?model=3411 cca do 11000 koupíš i Autran&Viala - http://www.chronoshop.cz/katalog.php?pmi=244 Na Chronoshopu koukni i na Steinhart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maccin Odesláno 16. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 (upraveno) Pánové děkuji za rady a doporučení, několik posledních dnů jsem zde pročítal fórum a hodně mě to vtáhlo, měl jsem možnost vidět mnoho krásných hodinek. Nakonec jsem i ochoten o něco navýšit cenu za kolik si chci pořídit své první mechaniky. Mými favority jsou tyhle Hamiltony, ovšem zalíbili se mi i následující Glycine. Oboje nejsou asi úplně šik do obleku a když ano, tak spíš k méně formálním událostem, těch je ovšem u mě většina takže by mě v práci nevadili. Ještě se mi dost líbí Steinhart Marine B-Uhr, ty jsou takové jiné, oproti ostatním myslím hodně zajímavé v tom, že se někomu buď moc líbí, nebo vůbec nelíbí, žádná střední cesta, navíc jsou za velmi příjemnou cenu. Zajímal by mě názor, jestli jsou výše uvedené modely v pohodě/za danou cenu/ nebo se popřípadě některých vyvarovat. Chci koupit jedny z dvou prvně uvedených a časem bych chtěl jako své druhé mechaniky přikoupit Steinharty. Který model by jste volili. Upraveno 16. července 2011 uživatelem maccin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan13 Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 Mne sa páčia tie Hamilton, tiež som nad nimi uvažoval. Tu sú v lepšej cene: http://www.bussipreziosi.com/search.php?search=H32515535+&searchBtn.x=16&searchBtn.y=16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se