Přejít na obsah

Klasické automaty kolem 10k

Doporučené příspěvky

Dobrý den objevil jsem tohle zajímavé fórum, rád bych toho využil k jednomu dotazu. Doma mám několik hodně letitých hodinek, proto uvažuji o koupi nových. Chtěl bych postupně koupit alespoň dvoje hodinky, jedny do práce kde drtivou část doby nosím košili a sako, k tomuhle bych rád pořídil nějaké klasické automaty. Druhé hodinky bych chtěl pro volný čas, nosit je při výletech, sportování atd. Zde budu volit nějaké chrona, ale ty příjdou na řadu asi až kolem vánoc.

Při hledání něčeho vhodného mě zaujali automaty Doxa California 203.10.023.01 rád bych slyšel Vaše názory na tento model, nebo radu co pořídit za podobný peníz, nechci nechci investovat s ohledem na koupi dalšího modelu více jak cca 10-12.000 Kč. Nenašel jsem rovněž rozměry výše uvedeného modelu Doxa, neznáte je někdo.

post-17854-005079600 1309519039.jpg

Upraveno uživatelem maccin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koupené je zatím nemám, o té výrobě v Číně popravdě nevím, myslel jsem že Švýcarské hodinky jsou ze Švýcarska, ale světová globalizace se asi nezastaví, když to takhle půjde dále tak nás za chvíli všechny Číňané ubijí čepicemi. Ale zpět k hodinkám jestli nejsou za tu cenu dobré, poraďte prosím něco lepšího v podobném stylu, peněžně do toho ovšem nechci víc investovat, max .těch 10-12 tisíc, ale klidně i méně. Dík za rady.

Odkaz ke komentáři

Co například Christopher Ward C5 Malvern:

zdroj

post-3565-052706200 1309599965.jpg

Ty se mi dost líbí něco takového by jsem si představoval, dík za radu, jsou u nás k sehnání, tuším že asi ne. Z venku se mi to objednávat nechce, jak potom se servisem atd. Asi jsem trochu staromódní, ale preferuji spíš koupi hodinek u nás v republice, pokud by šli u nás sehnat, tak bych neváhal a koupil je.

Upraveno uživatelem maccin
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Pánové děkuji za rady a doporučení, několik posledních dnů jsem zde pročítal fórum a hodně mě to vtáhlo, měl jsem možnost vidět mnoho krásných hodinek. Nakonec jsem i ochoten o něco navýšit cenu za kolik si chci pořídit své první mechaniky. Mými favority jsou tyhle Hamiltony, ovšem zalíbili se mi i následující Glycine. Oboje nejsou asi úplně šik do obleku a když ano, tak spíš k méně formálním událostem, těch je ovšem u mě většina takže by mě v práci nevadili. Ještě se mi dost líbí Steinhart Marine B-Uhr, ty jsou takové jiné, oproti ostatním myslím hodně zajímavé v tom, že se někomu buď moc líbí, nebo vůbec nelíbí, žádná střední cesta, navíc jsou za velmi příjemnou cenu. Zajímal by mě názor, jestli jsou výše uvedené modely v pohodě/za danou cenu/ nebo se popřípadě některých vyvarovat. Chci koupit jedny z dvou prvně uvedených a časem bych chtěl jako své druhé mechaniky přikoupit Steinharty. Který model by jste volili. Upraveno uživatelem maccin
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...