Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gile, ty by sis to mel dat do podpisu, ten tvuj vztah k hranatym geckam :)

adzes - vybrals dobre, nevim jestli jsou snadno sehnatelne, ale jsou paradni. Sveho casu je prodavali i na Tiktoxu.

Odesláno (upraveno)

Ty inverzní jsou na pohled super i ten tah, ale ta čitelnost nic moc.

Musíš vědět na co je chceš. Jestli na běžný nošení, tak bych do nich nešel. Jestli jako stylovku, tak jsou SUPERPosted Image

Osobně mám dvoje 5600 (MS a CL) s inverzním displejem, ale vůbec je nenosím, právě kvůli té čitelnosti ve dne

Upraveno uživatelem Boofish
Odesláno

Stalo sa co sa nemalo :crying_anim02: predajca nevedel zohnat inverzne ani normalne..

Neviete poradit nejaky e-shop najlepsie s inverznymi..

Ked sa nepodaria tie tak pojdem do normalnych..

Dik..

Odesláno

Aaale. Klasické Ti vydrží déle než inverze. Máme je skoro všichni a nikdo nic neprodává...;)

Kupříkladu já se před cca měsícem rozhodl, že je uložím do škatulky aby se jim nic nestalo (neutopily se, neodřely, neopotily, nevykoukaly) a vydržely tam asi týden, teď je s sebou tahám v batohu a furt zkouším, jak na mé ruce vypadají... Mají v sobě nějakou magii...

Odesláno

Ono jde taky o to, že klasické GWM5600 vypadají jako klasika, čili dost prověřený design, který je po celá léta v oblibě, takže se neokoukají,nezestárnou atd. Stačí se podívat na jiné géčka, jak po letech vypadají z dnešního pohledu, kdežto design GWM5600 je to nejklasičtější z klasiky. Na tuhle úvahu jsem přišel a po nějaké době nošení a střídání jiných géček. Takže volba naprosto výtečná(ikdyž by modul snesl nějaká funkční zlepšení,stejně tak tlačítka).

• po 4 týdnech...
Odesláno

pavelpok: čitelnost kvůli reverznímu displeji nebude jako u klasických DW6900,ale jinak ok volba. Modul dost základní,ale mě osobně základní moduly géček vyhovují více, než ty rozvinější.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...