BrotHell Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2011 Gratuluju k originálním hodinkám, ta lumi na lunetě se mi za světla nelíbí jinak jsou parádní. Ať pořádně sloužej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 V jednoduchosti je krása a utěchto hodinek se to jen potvrzuje. Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MutraBG Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 Gratuluji, no ale ta cena je na mě docela dost, teda jinak fakt dobrý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurnajanek Odesláno 7. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 diki ALL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Prima potapky,at ti slouzi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 ozaj pekne, tato znacka ma poslednu dobu nejako zaujala ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 gratuluju-dnes jsem se na ně díval a jsou super-mě zaujali tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 (upraveno) Kurňa je to paráda, hodinky podľa môjho gusta. Cena už veľmi nie Upraveno 16. července 2011 uživatelem robo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurnajanek Odesláno 16. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 V 16. 7. 2011 v 20:14, 'Juraj11' napsal: gratuluju-dnes jsem se na ně díval a jsou super-mě zaujali tyto krásně svítí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2011 pozeral som portfolio znacky, je tam ozaj par kuskov (vsetko diver) ktore sa mi pacia, ale ta cena... Nuz, kobold som mal vzdy zafixovanu ako drahsiu znacku. Ale nadhera, jednoduche cifre, super rucky... paradne telo robustne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se