Karloss Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Já mám pocit, že se přístup O2 k novým, či stávajícím zákazníkům oproti minulosti o dost zhoršil. To, co píše Cody bych tak ještě před rokem do puntíku podepsal, teď, když jsem řešil zřízení nové přípojky je situace úplně jiná. Objednal jsem, a potvrdili mi internet až 20Mb/s v akci za 4kila měsíčně - výsledek po několika urgencích a hrozbě odchodem i s jinou linkou - rychlost 1,5Mb a automatická odpověd že mou stížnost přijali u budou se jí zabývat do 30ti dnů...prostě prdí pes
cody Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2012 To bude tim, ze jsem tam rozvazal pracovni pomer, jde to s nima z kopce :-))) Je fakt, ze tam je spousta faktoru - nalada a schopnosti operatorky, jejich momentalni nabidky, kolik a jak dlouho jim platis, dostupnost linek atd. Zatim se mi stale dari udrzet ceny moje a rodiny v rozumne mezi. Coz mi prijde tak polovina z jejich ceniku. Ale podobne to asi maji vsici operatori.
Návštěvník Kamil Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2012 Já mám už 2 nebo 3 roky (asi jsem to z nich tenkrát vymámil po poradě s codym ) O2 600 minut do všech sítí za 1000 Kč. Jenže poslední dobou provolám tak půlku, ale 300 za 500 asi nikde nedostanu?
cody Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2012 To nevim. Ale vim, ze az ti sleva bude koncit, nikdo ti nejspis neda vedet. Poznas to az podle drahe faktury. Proto je treba si to hlidat a volat si idealne mesic pred. Kolikrat jsem slysel, ze nekdo nadava, ze nema slibenou slevu. Vetsinou je chyba v nastaveni. Tezko ten software popsat, ale kuprikladu nastavit nekomu slevu kdo ma adsl, umts, pevnou, mobil a cerpa standarni akcni nabidky neni sranda. Je to prace napr. na tyden, kdy operator dela asi 6 kroku a na dokonceni jednoho ceka den az tyden, urguje to, no neni to sranda. Nedejboze kdyz na kabely O2 pusti zakaznik nejakeho providera netu, to muze bejt boj taky na dva mesice. V mem tymu kde jsem mel asi 13 operatoru system na 100% zvladali 2-3 lidi.
cody Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2013 Tak pritvrdili. Prvni kolo jsem dneska prohral. Slecna mi odmitla nastavit dvojnasobek volnych minut + 200 sms za polovicni cenu tarifu jako to slo vloni. Prej at si vyberu, bud polovicni cena tarifu nebo ty vyhody. Zazadal jsem teda o zruseni vsech 4 mobilu, adsl, pevne linky. Machrovala ze nejdriv musim doplatit zavazky ktere vznikli bez meho vedomi automatickym prodlouzenim smluv. Zamotal jsem do toho pohruzku sniznosti na CTU a ted cekam na vypovedni kod. Doplacet jim samozrejme nic nehodlam, ale jsem zvedavej co mi nabidnou az zavolam s tim kodem... hlavne to nevzdavat. U operatoru plati - vojak se stara vojak ma:-)
Návštěvník Kamil Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2013 Nezapomen napsat, jak to dopadlo. Jsem zvedavy!
cody Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2013 Jo to ja taky. Samozrejme to nezrusim, i ty polovicni ceny povazuju za celkem primerene. Stejne jako oni, bohuzel, jinak by na to nekyvli.
quaero Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2013 Ja mam od O2 ADSL + 300 volnych minut na pevnou linku za 550 kc. To je myslim ok.
cody Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Co vim tak nejlevnejsi (bez omezeni technologie a rychlosti) ADSL/VDSL lze mit 400kc. K netu stala pevna se 300 minutama tusim 120kc. Pokud ma clovek dostupnost pod 2Mb je varianta mimo cenik, okolo 300kc i s tech.podporou. Pamatuju na pripad, kdy panovi nemohli v chranenem uzemi natahnout kabely tak mu dali mobilni pevnou linku. Pan si pak stezoval na CTU, ze mu odmitame dat i ADSL. Presto, ze mel na baraku krabicku fixniho GSM (takovej velikej mobil), tedy hovory probihali pres GSM ale uctovali se jako z pevne + mel cislo jako pevna linka:-))) Malokdo si uvedomi tri veci:- V dobe meho odchodu pred 3 lety bylo levnejsi volat na mobily z pevne, jen 3 nejdrazsi mobilni tarify O2 meli levnejsi volani nez obycejna pevna linka. Pritom u napr. u me min. polovina hovoru klidne pocka az na doma.- Pokud jsou nejake pohromy, mobilni site byvaji nam nedostupne a vyhrazene pro zachranare policajta a spol. Pevna jde par hodin i pri vypadku proudu na centralu v ustredne, jen nesmite mit bezdratovej telefon:-)- Pokud nevolam kamaradum, radeji volam z pevne pac tim nedavam sve mobilni cislo k dispozici na marketingove ucely kazdemu joudovi. A joudove me tim padem neotravujou. A pevnou doma zasadne nezvedam, mam vyple zvoneni.
notabene Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Mam VDSL od O2, 20mbit realne kolem 16ti (100m od ustredny) za 499,- bez tarifu na pevnou
Marfael Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 (upraveno) Máti už je u O2 dříve telecomu velmi dlouho,15 let určitě,asi i dýl.nedávno říkala,že tam zavolá,že nebude tolik za internet platit.Zavolala,řekli že ne,ať si to zruší.Zavolala tam,řekla,že to ruší a páni ji dala nějakou nabídku,ale bylo to furt moc a ať to teda zruší.Páni řekla dobře,tak si to zrušte.Za nějaký čas,nevím,jestli ten den,nebo následující telefon od nich a že ten internet 20mb může mít za 299 kč a to už šlo:-)-Já to samé teď u UPC,platili jsme +-700 za telku a internet.volám tam,říkám,že to ruším,že tolik platit nebudem,řekli mi,dobře,vypište si to a pošlete nám to.Za cvhilku telefon,že mi můžou dát nabídku za 600,říkám,jsem ochoten dát maximálně 500,pokud mi nejste schopni to nabídnout,tak to ruším.Paní říká,tak to bohužel nelze,tak si napište výpověď a pošlete nám to.Za 5 minut zas telefon od nich,že teda ještě by šla nabídka za 500 kč a bylo hotovo:-ú Takže chce to pevné nervy a být neústupný a v telefonu jistý,jinak vás mají v hrsti:-) Upraveno 11. ledna 2013 uživatelem Marfael
cody Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Jj, s tim operatori dokonce pocitaji. Kazdy ma sve "retencni" oddeleni. Jednou jsem mel moznost na toto tema pohovorit s sefem O2, Salvadorem Angladou. Potom co mi rekl bych radu volat na retence nejradeji nechal vyhlasit celonadodnim rozhlasem. Jsou to sprosti vydridusi az zlodeji a ani se za to nestydi. A ze slusnych lidi kteri plati co oni diktujou maji akorat prcu.
cody Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 Docela jsem se dnes zpotil. Po prvnim hovoru chaba nabidka, pri volani s vypovednim kodem jsem dostal na vyber. Bud minuty+sms navic, nebo polovicni cenu. Oboji nejde, asi fakt ne. Hrotil jsem to neskutecne a prd. Zase je dobry, ze uz se neresi mobily a fixni sluzby zvlast, ale najednou. Jestli teda neudelali vyjimku, bo jsem se vazne rozjel, 40 minutovy hovor:-) Pri vyuzivani ADSL+ pevne + 2 mobily jsem se dostal na cenu ADSL + pevna 300min za 465kc s dani. O mobilem jsme se domluvili individualne, sveho jsem dosahl, ale za cenu noveho zavazku. Kazdopadne za 2 simky co dost pouzivame jsem se vesel do 200kc za oba mobily, detaily psat nebudu bo nechci byt odhalen. Oni si smejdi po forech jako vsichni operatori.
Jožan Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 Už se s nima nemazlím,operátorce zrovna řeknu ať mě přepojí na centrum rušení smluv a tam okamžitě že končím,konkurence mi dává to a to a oni že to můžou dát teda taky.Už tři roky jedu vysokou rychlostí(12-2OMb),k tomu O2 televize a pevná linka 30min.zdarma.To vše za 450,- s daní.
cody Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 Mas ale TV Start ktera je k ADSL zdarma:-) Jinak v akci byva ADSL (mozna ted i VDSL) okolo 400kc. K tomu je standartni cena pevne se 30 min za 81,-Kc. S dani. Bez dalsich "rusenych" mobilu se asi niz nejde dostat. Me nejvic prekvapilo, ze muj argument - mam hafo sluzeb, vsechny maji jinou delku zavazku a jinou delku slev a jinou delku trvani vyhod - prebila tim, ze mi vse sjednotila k jednomu datu! To driv neslo ani boha. Jen je hloupe, ze na pevne a mobilni sluzby maji furt dva uplne jine fakturacni systemy, takze zuctovaci obdobi nesjednotis a na jednu fakturu za fixni a mobilni sluzby si asi jeste pockame. Kazdopadne furt obvzlast v CR plati, vojak se stara vojak ma. Kdyz si predstavim, ze za vsechno platim min, nez slusny clovek co je mu trapne domahat se slevy za samotne ADSL, neni mi veselo. Vzpominam ty trapne chvile, kdyz lide pri stehovani zjistili, ze na SIPU maji pevnou kterou leta nepouzili (pristroj nemaji) za cca 400-500kc/mesicne. Holt pri prechodu na novy system (kdyz zacla era Neonovych tarifu) se resili jen zakaznici co maji k pevne i net. Ti co maji samotnou pevnou vubec nebyli kontaktovani. Krome vybranych podle klice. Hajzlove operatorsky... chudaci duchodci co plati leta za tarif bez volnych minut vice nez dnes lide s volnyma minutama... ted vyfasovala telefonica pokutu od evropskeho regulatora za kartelovou dohodu pokutu asi 600.000.000eur. Kdo to asi zaplati? Nemci, Slovaci, Spanele? Ja myslim, ze nejvi c prispejou Cesi:-((((( A lidi jako ja to nebudou, takze kluci volejte si o normalni ceny, neplatte dvojnasobek tem vyderacum.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se