octaviakk007 Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Foto robené v rýchlosti a bez potrebnej prípravy ( viac času mi môj 9 mesačný synček zatiaľ nedoprial ...) Tak prosím o zhovievavosť pri hodnotení.
Klabrdon Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Ty poljoty jsou pěkný, nemáš foto na ruce?
Red Dwarf Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Ty Speedy z toho teda dost vyčuhujou... Co máš dalšího v plánu?
octaviakk007 Odesláno 5. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Nech sa páči, pridal som aj foto dýnka - myslím, že tiež môže byť. Podotýkam obvod môjho zápästia je 17 cm, tak na ruke vyzerajú väčšie ako v skutočnosti sú.
octaviakk007 Odesláno 5. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Ináč postupnosť je nasledovná : prvé boli Casio (to som o Chronomagu ešte ani netušil ) , nasledne Poljot (a ihneď registrácia na fóre). Potom prišli už na rad Moonwatch - je to zatiaľ posledná kúpa. Tie GUB som našiel pri upratovaní domu po starom otcovi. Sú zrenovované a je to moja srdcovka. Celý príbeh je v sekcii o nemeckých hodinkách. A čo mám v pláne ? Vzhľadom na to, že ma to fakt chytilo (neviem, či nemám dodať bohužiaľ )), kandidátov je viac. Skúsim to zoradiť podľa priority : 1. Tag Heuer Monaco Steve McQueen 2. Breitling Navitimer 3. STOWA Antea alebo Nomos Tangente 4. Omega Seamaster Planet Ocean Vzhľadom na ceny to bude beh na dlhú trať a obávam sa, že zoznam sa časom bude rozširovať... Ako si na tom Ty ?
Red Dwarf Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 No moje poslední akvizice jsou právě taky Speedy. To jsou moje srdcovky, definitivní hodinky ve symslu, jak tu někdo definoval, že je nikdy neprodám. Plánuju už nákup jen dvou kousků, ale kdo ví, jestli to vydržím... Něco odolnějšího a potápky. Jinak mám doma nějaký vintage Strely, kapesní Omegy a Molnije, ladičkový Longines a rádiem řízený Casia. Plus pár předchronomagovejch kousků ;o)
Onisau Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Vím, že je to pro mnohé rouhání, ale ty Poljoty se mi asi z toho líbí nejvíce
octaviakk007 Odesláno 6. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Vidím, že čo sa týka Speedmasterov sme na tom rovnako. Ten príbeh za nimi je fantastický. Vždy ma zaujímala história vesmírnych letov a programu Apollo zvlášť. Tak som sa aj dopracoval k informáciám o speedoch. A to už sa nedalo odolať. V tomto absolútny súhlas - definitívne a ďalej nepredajné hodinky.
Klabrdon Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 V 6. 7. 2011 v 6:30, 'Onisau' napsal: Vím, že je to pro mnohé rouhání, ale ty Poljoty se mi asi z toho líbí nejvíce To není rouhání, ale objektivní fakt :-)
octaviakk007 Odesláno 6. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Pôvodný dizajn je IWC Portuguese, Rusáci si to "trocha" prispôsobili, dali vlastný kaliber (mimochodom nemá chybu). Takže asi preto sa na nich dá pozerať. A v skutočnosti sú krajšie, ako na fotkách. Fakt V 6. 7. 2011 v 13:39, 'Klabrdon' napsal: To není rouhání, ale objektivní fakt :-)
gougy Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Pěkný set, Oceanus jsou podceňované, ale velmi dobré hodinky, Moonwatche nemá smysl komentovat, Poljotky jsou parádní a ty poslední mají příběh. Přeji příjemné rozšiřování
Chorche Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Hezká, smysluplná sbírka. A ty Poljoty vypadají opravdu dobře.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se