Pilsnerfil Odesláno 20. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2006 Ahoj všichni, už asi měsíc mám doma SEIKO BLACK MONSTER Z 21JEWELS.COM, od začátku jedou konstantně o něco víc než + minutu denně. To je moc. 1, Otázka zní: Nechá se to v pohodě seřídit nebo mám prostě vadné hodinky u kterých obyčejné seřízení nepomůže (nekamenujte mě, hodinář nejsem) ? 2, Myslíte, že co se seřízení týče pochodím u ALTRO (výhradní distributor SEIKO pro ČR) s mezinárodní zárukou - Česká Rep. ve výčtu servisů chybí. Případně poradíte kam s nimi v Praze a kolik tak seřízení stojí? Díky, dík
Pilsnerfil Odesláno 20. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2006 dodatek: 3, Neohrozím tím vším nějak vodotěsnost hodinek (respektive na co se hodináře zeptat, abych měl jistotu, že vodotěsnost se nezmění) ? Díky
Qvido Odesláno 30. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2006 Mě dělaly Monstra +25 denne,vyrobil jsem si otvírák drbnul do nich a měl kliku , stabilně po zákroku +2 za den ale chce to odvahu
RomanP Odesláno 30. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2006 Myslím, že pochodíš jak u autorizovaného distributora, ale i u klasického hodináře (nemyslím měniče baterií v obchoďáku). Naposledy si řekl asi 50kč, ale já mu vnutil tuším 200, protože si s tím hrál půl dne (kalibt 3133). Vodotěsnost se po zákroku nechá otestovat, pokud má na to vybavení, ale častěji se setkáš s tím, že ti ověrí tak 50m-100m, ne těch 200m co mají tyhle hodiny. Minuta je moc, pokud ji ale dělají konstantně, je velká pravděpodobnost, že se dá stáhnout na rozumnou míru.
farářskej Odesláno 30. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2006 Moje Monstra dělají kolem minuty za měsíc, takže minuta denně je zbytečně moc. i tak bych je spíš dal do ruky šikovnýmu hodináři, ať si s nima pohraje, a vykašlal bych se na Altro, kde si řeknou bůhvíco. Docela dobrej fachman sedí na Výtoni u Šinkmajerový, adresa je Vyšehradská 17. Kdyby nevyšlo tohle, možná by pomohli chlapi z Hibernie - ty najdeš U libeňskýho pivovaru. Přesnou adresu si nepamatuju, ale je na www.hibernia.cz; i když nejspíš budou dražší, tak budou určitě dělat přetěsňování na úrovni... v praxi jsem je ale nezkoušel.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se