adamo Odesláno 7. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Pročetl jsem tuto recenzi i tvoji. Teď jsem ještě znovuobjevil toto vlákno a kochám se tvými a IWCmannovými fotkami a asi nechám rozhodnutí až na živé setkání.
NIGHTinGALE Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Měl jsem Tangente Sport a byly to super hodinky, neměl jsem jim co vytknout.Ale ty chceš hodinky pro každý den, což si tedy nemyslím, že Tangente splní. Já je vnímám jako typické oblekovky. A občas mi i k obleku přišly až moc elegantní (měl jsem je na černé ještěrce).Takže z tebou nabízených variant Club Dunkel, ty mi přijdou nejuniverzálnější. Jo, ještě mě napadlo, že možná budeš mít problém s řemínkem, když máš tak štíhlou ruku. Já mám zápěstí 17cm a ten koňskej řemen mi byl dlouhej a musel bych si tam přidělávat dírku. Byl hrozně příjemnej a krásně měkkej (holt koňská p...l je TOP kvalitka), ale moc dlouhej, proto jsem přezul na ještěrku z Chronoshopu.
adamo Odesláno 8. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2011 S tím dlouhým řemenem tak nějak počítám, s tím mám problém vždycky. Takže nejspíš bych nechal něco ušít na míru.
Leclerc Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Když jsem kupoval NOMOSy v Glashütte, tak snad každý model měli alespoň na třech různých délkách řemenu. Na NOMOS-store nabízejí Shell Cordovan dokonce v pěti délkách:http://www.nomos-store.com/en/Watchstraps/Tangente/Shell-Cordovan-black.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
adamo Odesláno 8. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2011 (upraveno) Je to tak. Chtěl jsem je ale koupit v kamenném obchodě, abych si je mohl předem prohlédnout a rozhodnout se. A to se obávám budou mít na standardní délce "M". Možná to nakonec risknu a objednám přímo z glashutte. Upraveno 8. července 2011 uživatelem adamjursa
Olda Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 O menších 33mm Tangente grau jsi neuvažoval? Možná by ten rozdíl proti 35mm nebyl tak výrazný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se