Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

...tak mám pocit, že bysme neměly chodit kolem těch obchodů...:sad01_anim:

Vyjet jeste neeee nemam jeste prachy tak 100t me chybi pocky hodim ti fotky teda vsem tech novych DayDate...cernych

Do vobchodu vobcas musim aspon pro rohliky :-))

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Vyjet jeste neeee nemam jeste prachy tak 100t me chybi pocky hodim ti fotky teda vsem tech novych DayDate...cernych

jojo..jíst se musíí.. :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Tak to už je pecka, v tak krátkom čase. Závislosť jak sviňa. :jawdrop: Gratulujem :cheers:

Ja teraz nemôžem nič riešiť. Manželka chce dovolenku. :crying_anim:

Inak mám vyhliadnuté SOH, len neviem či chrono, alebo nie.

tak včera jsem to nestihl, protože jsem cestoval...ale dneska mám důvod si dát zase panáka.. :rolleyes: díky tomuto fóru a Motor..ovi.. :notworthy:

Upraveno uživatelem robo
Odesláno

Tak to už je pecka, v tak krátkom čase. Závislosť jak sviňa. :jawdrop: Gratulujem :cheers:

Ja teraz nemôžem nič riešiť. Manželka chce dovolenku. :crying_anim:

Inak mám vyhliadnuté SOH, len neviem či chrono, alebo nie.

..díky robo...jsem sáám tím shonem dost nadšen...já naštěstí nemám tu manželku tak blbnu :)

a jak jsem již psal..mám to s Breitlingem stejně..SOH a jedině jedině jedině Chrono..!!!! :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Asi máš pravdu s tým SOH chrono, viac som k tomu náchylný. Ešte zvažujem aj Navitimer chrono matic 49, čierny ciferník

Dúfam, že zajtra ich nekúpiš, to by si ma už poriadne.... veď vieš čo, no poviem to slušne vytočil . :suicide_anim:

..díky robo...jsem sáám tím shonem dost nadšen...já naštěstí nemám tu manželku tak blbnu :)

a jak jsem již psal..mám to s Breitlingem stejně..SOH a jedině jedině jedině Chrono..!!!! :smile_anim:

Upraveno uživatelem robo
Odesláno

Asi máš pravdu s tým SOH chrono, viac som k tomu náchylný. Ešte zvažujem aj Navitimer chrono matic 49, čierny ciferník

Dúfam, že zajtra ich nekúpiš, to by si ma už poriadne.... veď vieš čo, no poviem to slušne vytočil . :suicide_anim:

....neboooj to se nestane.. :)) aspoň doufám...

máš podobný vkus...já jsem jseště dlouhá leta uvažoval o Super Avenegeroch ale už jsem je zavrhl tak jako Chronomatiky(hlavně kvůli malé vodotěsnosti)...a to jen proto, že jsem dalo na ruku SOH Chrono...ty mě naprosto dostaly... :)

Odesláno

Presne aj ja som nad Super Avenger uvažoval, ale tiež som od toho upustil. Teda fakt to musí byť zhodný vkus.Posted Image

....neboooj to se nestane.. :)) aspoň doufám...

máš podobný vkus...já jsem jseště dlouhá leta uvažoval o Super Avenegeroch ale už jsem je zavrhl tak jako Chronomatiky(hlavně kvůli malé vodotěsnosti)...a to jen proto, že jsem dalo na ruku SOH Chrono...ty mě naprosto dostaly... :)

Odesláno

čekám a těším se na fotky a nic...nebo bude rychlá změna..?? :rolleyes:

Odesláno (upraveno)

Proste nemá chybu, ale už prestaň sem dávať také foto, lebo ich budem musieť kúpiť aj jaPosted Image

..večerní detail.. :)

Upraveno uživatelem robo
Odesláno

Proste nemá chybu, ale už prestaň sem dávať také foto, lebo ich budem musieť kúpiť aj jaPosted Image

tak jo..promiň...:rolleyes:

nafotím něco pořádně do fotogalerie..tak tam nechoď.. :sad01_anim:

Odesláno

A vieš čo asi mi to nedá a pozriem si to aj napriek tomu riziku :smile_anim:

tak jo..promiň...:rolleyes:

nafotím něco pořádně do fotogalerie..tak tam nechoď.. :sad01_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...