Motor Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 ...tak mám pocit, že bysme neměly chodit kolem těch obchodů... Vyjet jeste neeee nemam jeste prachy tak 100t me chybi pocky hodim ti fotky teda vsem tech novych DayDate...cernych Do vobchodu vobcas musim aspon pro rohliky :-))
bedja Odesláno 13. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Vyjet jeste neeee nemam jeste prachy tak 100t me chybi pocky hodim ti fotky teda vsem tech novych DayDate...cernych Do vobchodu vobcas musim aspon pro rohliky :-)) jojo..jíst se musíí..
robo Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 (upraveno) Tak to už je pecka, v tak krátkom čase. Závislosť jak sviňa. Gratulujem Ja teraz nemôžem nič riešiť. Manželka chce dovolenku. Inak mám vyhliadnuté SOH, len neviem či chrono, alebo nie.tak včera jsem to nestihl, protože jsem cestoval...ale dneska mám důvod si dát zase panáka.. díky tomuto fóru a Motor..ovi.. Upraveno 13. července 2011 uživatelem robo
bedja Odesláno 13. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Tak to už je pecka, v tak krátkom čase. Závislosť jak sviňa. Gratulujem Ja teraz nemôžem nič riešiť. Manželka chce dovolenku. Inak mám vyhliadnuté SOH, len neviem či chrono, alebo nie. ..díky robo...jsem sáám tím shonem dost nadšen...já naštěstí nemám tu manželku tak blbnu a jak jsem již psal..mám to s Breitlingem stejně..SOH a jedině jedině jedině Chrono..!!!!
robo Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 (upraveno) Asi máš pravdu s tým SOH chrono, viac som k tomu náchylný. Ešte zvažujem aj Navitimer chrono matic 49, čierny ciferník Dúfam, že zajtra ich nekúpiš, to by si ma už poriadne.... veď vieš čo, no poviem to slušne vytočil . ..díky robo...jsem sáám tím shonem dost nadšen...já naštěstí nemám tu manželku tak blbnu a jak jsem již psal..mám to s Breitlingem stejně..SOH a jedině jedině jedině Chrono..!!!! Upraveno 13. července 2011 uživatelem robo
bedja Odesláno 14. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2011 Asi máš pravdu s tým SOH chrono, viac som k tomu náchylný. Ešte zvažujem aj Navitimer chrono matic 49, čierny ciferník Dúfam, že zajtra ich nekúpiš, to by si ma už poriadne.... veď vieš čo, no poviem to slušne vytočil . ....neboooj to se nestane.. ) aspoň doufám... máš podobný vkus...já jsem jseště dlouhá leta uvažoval o Super Avenegeroch ale už jsem je zavrhl tak jako Chronomatiky(hlavně kvůli malé vodotěsnosti)...a to jen proto, že jsem dalo na ruku SOH Chrono...ty mě naprosto dostaly...
robo Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 Presne aj ja som nad Super Avenger uvažoval, ale tiež som od toho upustil. Teda fakt to musí byť zhodný vkus.....neboooj to se nestane.. ) aspoň doufám... máš podobný vkus...já jsem jseště dlouhá leta uvažoval o Super Avenegeroch ale už jsem je zavrhl tak jako Chronomatiky(hlavně kvůli malé vodotěsnosti)...a to jen proto, že jsem dalo na ruku SOH Chrono...ty mě naprosto dostaly...
bedja Odesláno 14. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2011 ...večerní rychlocvak... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bedja Odesláno 14. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2011 a pohled do garáže... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
robo Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 Fajn rodinné fotoa pohled do garáže...
_Boss_ Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 skvela fotka na tom travniku... zatim nejzajimavejsi kompozice hodinek co sem videl
bedja Odesláno 15. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2011 skvela fotka na tom travniku... zatim nejzajimavejsi kompozice hodinek co sem videl ...díky...
bedja Odesláno 15. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2011 Vyjet jeste neeee nemam jeste prachy tak 100t me chybi pocky hodim ti fotky teda vsem tech novych DayDate...cernych Do vobchodu vobcas musim aspon pro rohliky :-)) čekám a těším se na fotky a nic...nebo bude rychlá změna..??
bedja Odesláno 18. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2011 ..večerní detail.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
robo Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Odesláno 18. července 2011 (upraveno) Proste nemá chybu, ale už prestaň sem dávať také foto, lebo ich budem musieť kúpiť aj ja..večerní detail.. Upraveno 18. července 2011 uživatelem robo
bedja Odesláno 18. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2011 Proste nemá chybu, ale už prestaň sem dávať také foto, lebo ich budem musieť kúpiť aj ja tak jo..promiň... nafotím něco pořádně do fotogalerie..tak tam nechoď..
robo Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Odesláno 18. července 2011 A vieš čo asi mi to nedá a pozriem si to aj napriek tomu riziku tak jo..promiň... nafotím něco pořádně do fotogalerie..tak tam nechoď..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se