synek Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 (upraveno) Tak přátelé musím se pochlubit novým přírustkem, po kterým jsem pokukoval již delší dobu. Jedná se o značku Tawatec TWT.07.86.11G Titan Diver Tactical Green, Hodinky jsem kupoval ZDE a uvedený obchod můžu všem jen doporučit. Velice profesionální přístup, ochota a trpělivost na odpovědi mých dotazů. Nejsem fotograf, proto kvalita fotek tomu odpovídá, některé fotky jsem si pujčil z internetu. Technické parametry hodinek v odkazu. Po čase se snad zmůžu na případnou krátkou recenzi těchto zajimavých hodinek. Co musím vyzdvihnou tak super čitelnost za snížené viditelnosti. Případné dotazy velice rád odpovím a rovněž přivítám vaše názory. Upraveno 15. července 2011 uživatelem synek
mindy Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 (upraveno) Gratulujem...vyzeraju fakt super...mne sa ta znacka velmi paci pekne hodinky maju... ja prave teraz setrim na tieto tu Upraveno 15. července 2011 uživatelem mindy
synek Odesláno 15. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2011 O těch jsem nejprve uvažoval také, upřednostňuji ale užší lunetu. Jinak obecně na hodinky TaWaTec jsou velmi kladná hodnocení od uživatelů.
bedja Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 ...pěkné potápky...za pěknou cenu...gratuluju..
ggrand Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 Ta useknutá 16 a skoro 4 je děsné zlo :-/Sudé dny jsou s bílým podkladem a liché s černým ?
synek Odesláno 16. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2011 Ne. Podklad je jen černý, první dva obrazky jsou z internetu. Jinak podle mě, okénko datumu mohlo být větší.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se