cody Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 Ahoj. Škoda. Tak pěkné a nevídané hodinky... z fotky poznám jen že mají na cifru nápis Stowa a že jsou na blíže nepopsatelné ruce.
Victorie Odesláno 30. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2012 No o tu ruku prece hlavne slo ... a pokud chces nejake detaily, staci si tu fotku rozkliknout
Chosef76 Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 Pěkná fotografie pěkných hodinek na špatné ruce.
Victorie Odesláno 3. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Myslis, ze pro Stowy je holcici ruka spatna?
Klasik Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Krásné hodinky, špatná ruka. Madam je asi stydlivka, vlastní ruku nám ukázat nechce Volbu chválím. Mimochodem, zajímalo by mne, kolik je tu mezi náma zástupkyň hezčí polovičky lidstva. Má někdo představu? Pěkná fotografie pěkných hodinek na špatné ruce.
Mike007 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Na zivo se nechlubim, ale tady se to ztrati...Po precteni celeho chronomagu a strasne dlouhem vyberu, jsem se pro moje prvni automaty rozhodla pro Stowy. Ale abych to nemela tak jednoduche, tak se mi zadne ze soucasne produkce nelibily na 100%. Chtela jsem hodinky predevsim bez datumu, nejlepe cerny dial (Antea KS?), ale automaty (Antea KS ). No a nahodou jsem narazila na prehled vsech moznych variant Antea, co kdy Stowa vyrobila a bylo vybrano. Horsi bylo je sehnat, ale podarilo se a jsem hrdou majitelkou nejkrasnejsich cernych Stowa Antea na svete A mohl bych já poprosit přidat sem fotku dýnka?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se