steiner Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Odesláno 7. května 2014 A když je ťukneš o stůl nebo futro, je to na nich vidět?
Julek Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 zaleží co si představuješ pod pojmem ťuknout , běžné "rány" PVD snese, ale těžko posuzovat měřítko, mě každý dotek kromě rukávu u košile hrozně bolí na hodinkách
steiner Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 (upraveno) Díky za info. Já to mám stejně, také mě to bolí za ty hodinky. Obecně žádné větší rány moje hodinky nedostávají. Pár ran bylo, ale to jsem byl ještě hodně mladý. To jsem trefil i dopravní značku hodinkami, či zeď a měl jsem pak poškrabané minerální sklíčko. Teď si dávám sakra bacha. Já jen reagoval dotazem na tu ráno o futro či stůl... Upraveno 10. května 2014 uživatelem steiner
01standa Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Odesláno 11. května 2014 s hodinkami se neťuká :-)a jsou specifické to je pravda,ale tím i zvláštní a hodí se opravdu ke zvláštním příležitostechproto například patří k HD :-)
Maaarty Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 Já tak rád ťukám ťukám Nee, jako za hodinky mě to taky bolí :/
steiner Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 Maaarty a můžeš napsat, jak to ty tvoje hodinky snáší? Jak to to PVD snáší?
Maaarty Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Maaarty a můžeš napsat, jak to ty tvoje hodinky snáší? Jak to to PVD snáší?Zatím na ně dávám bacha, ale pokud se mi "povede" nějakej zářez, tak to zdokumentuju. Doufám, že to jen tak nebude
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se