bindo Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Odesláno 29. července 2011 Dobrý deň, podarilo sa mi doma nájsť staré hodinky, a neviem sa ani za svet dopátrať čo sú zač. Vnútry majú nápis "CYLINDRE" a pod tým "Vacheron Genéve". Z toho usudzujem ze by mohli byt cca z roku 1880. Ale istý si nie som. Ciferník je bieli a má ružový pás. Ak by ste mi nietko vedel poradiť o aké hodinky približne ide budem Vám veľmi vďačný. Taktiež ak poznáte dobrého hodinára v okolí Bratislavy, príp. Brna tak mi môžete dať tip. Rád by som ich dal opraviť. Ďakujem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bindo Odesláno 29. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2011 A ešte doplním, keďže som sa dočítal že nováčikovia tu nie sú až tak v láske, že hodinky sú dedictvo a v žiadnom prípade ich neplánujem predávať. Po vyčistení pôjdu pekne do vytrínky
long Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Odesláno 30. července 2011 (upraveno) A ešte doplním, keďže som sa dočítal že nováčikovia tu nie sú až tak v láske, že hodinky sú dedictvo a v žiadnom prípade ich neplánujem predávať. Po vyčistení pôjdu pekne do vytrínky Máš pravdu předsedo s těmi prodeji a navíc je plus že čteš staré příspěvky( pochopil jsi to ,ale navíc blbě, my máme rádi novou krev a nováčky, ale ne vychcánky co nás tady s pěti příspěvky vulgárně poučí a po našem zodpovězení historie jeho hodinek a ceny jsou hodinky ještě ten večer na Aukro a " RÁDOBY NOVÁČEK" se tady již neukáže Popravdě Vacheron není Conctantin Vacheron. Z morálního hledicka by jsem se do opravy pustil, ale pouze jestli v pořádku setrvačka (takový ten čep na kterém je ta navinutá pružinka,tzv vlásek) nensmí se prostě ten čep hýbat, být tzv uražená setrvačka. Jsou ve stříbře to vidíš, slušný stroj a ani ty praskliny na ciferníku nejsou neřešitelné. Bohužel hodináře znám pouze z Prahy jen jsou v chodu ? Zdaji se mi to být vodnické hodinky :-)))))))) Upraveno 30. července 2011 uživatelem long
bindo Odesláno 30. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2011 Ja rozumiem nedôvere, ale na portály som sa registroval pár mesiacov skôr ako som začal prispievať. Až na základe obľuby hodiniek som začal doma hľadať a našieľ som tieto (a pár ďalších Primiek ). Tie Primky ma až tak nezaújmajú, ale Vacheron Constantin je moja vysnívaná značka, aj keď rozumiem že v tomto období ešte neboli s Constantinom a teda je to také polovičné. Ale veľmi ma to potešilo. Každopádne hodinky nejdú, nemajú to naťahovacie koliesko. Pružinka aj to kmitajúce koliesko tam je, ale pružinka je odtrhnutá a mám pocit že ani to koliesko nie je na svojej oske. Praha je už dosť ďaleko, ale ak nikoho bližšie nezoženiem tak skočím aj tam. Každopádne hodinky tak ako sú na fotkách sú už asi hodinu čistené. Čiže boli ešte v horšom stave. Len bojím sa do toho veľmi zasahovať aby som ich ešte viac nepoškodil. Rozmýšlal som ich vykúpať v technickom benzíne ale neviem. Radšej to nechám na odborníka Máš pravdu předsedo s těmi prodeji a navíc je plus že čteš staré příspěvky( pochopil jsi to ,ale navíc blbě, my máme rádi novou krev a nováčky, ale ne vychcánky co nás tady s pěti příspěvky vulgárně poučí a po našem zodpovězení historie jeho hodinek a ceny jsou hodinky ještě ten večer na Aukro a " RÁDOBY NOVÁČEK" se tady již neukáže Popravdě Vacheron není Conctantin Vacheron. Z morálního hledicka by jsem se do opravy pustil, ale pouze jestli v pořádku setrvačka (takový ten čep na kterém je ta navinutá pružinka,tzv vlásek) nensmí se prostě ten čep hýbat, být tzv uražená setrvačka. Jsou ve stříbře to vidíš, slušný stroj a ani ty praskliny na ciferníku nejsou neřešitelné. Bohužel hodináře znám pouze z Prahy jen jsou v chodu ? Zdaji se mi to být vodnické hodinky :-))))))))
popshop Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Odesláno 30. července 2011 (upraveno) Dobrý deň, podarilo sa mi doma nájsť staré hodinky, a neviem sa ani za svet dopátrať čo sú zač. Vnútry majú nápis "CYLINDRE" a pod tým "Vacheron Genéve". Z toho usudzujem ze by mohli byt cca z roku 1880. Ale istý si nie som. Ciferník je bieli a má ružový pás. Ak by ste mi nietko vedel poradiť o aké hodinky približne ide budem Vám veľmi vďačný. Taktiež ak poznáte dobrého hodinára v okolí Bratislavy, príp. Brna tak mi môžete dať tip. Rád by som ich dal opraviť. Ďakujem Ahoj, hodinky tohto typu a v takomto stave - zhrdzaveny strojcek, poskodeny ciselnik, chybajuce suciastky nema zmysel renovovat a ani po renovaciu nebudu mat vacsiu ako nostalgicku hodnotu. Upraveno 30. července 2011 uživatelem popshop
bindo Odesláno 30. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2011 Vdaka za odpoved, neviem o tu trhovu hodnotu mi az tak nejde, aj tak som si ich chel nechat, ale pokial to nebude extremne drahe chcel by som ich dat spravit. Samozrejme ak sa daju funkcne kupit lacnejsie ako toto opravovat tak to asi zvazim a mozno ich necham ako su. Netusis kolko taka oprava moze stat a hlavne kto v Bratislave sa do toho vyzna? Lebo zatial mam s hodinarmi Bratislave len zle skusenosti. Pokazili mi viac ako opravili. Ahoj, hodinky tohto typu a v takomto stave - zhrdzaveny strojcek, poskodeny ciselnik, chybajuce suciastky nema zmysel renovovat a ani po renovaciu nebudu mat vacsiu ako nostalgicku hodnotu.
popshop Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Odesláno 31. července 2011 (upraveno) Vdaka za odpoved, neviem o tu trhovu hodnotu mi az tak nejde, aj tak som si ich chel nechat, ale pokial to nebude extremne drahe chcel by som ich dat spravit. Samozrejme ak sa daju funkcne kupit lacnejsie ako toto opravovat tak to asi zvazim a mozno ich necham ako su. Netusis kolko taka oprava moze stat a hlavne kto v Bratislave sa do toho vyzna? Lebo zatial mam s hodinarmi Bratislave len zle skusenosti. Pokazili mi viac ako opravili. Zial nepozam nikoho, kto by bol ochotny to robit. Upraveno 31. července 2011 uživatelem popshop
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se