mmoobbyy Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 Mám je asi dva měsíce. Poté, co jsem si pořídil vysněné renovované Igeny, k nim jedny zachovalé původní a kultovní Timex HumweeI mi připadalo, že jsem kompletně vybaven. Prodal jsem Monstra a "rolex" Invictu a byl happy. CHYBA, jen co se začalo dělat jarní až letní počasí, s hrůzou jsem zjistil, že nemám žádné letní hodinky na tahání, kde je třeba trochu odolnosti a nějaký ten šrám nebude bolet V naprosté panice spojené s nově zavedeným celním opatřením a "bleskovými" vyclívacími lhůtami jsem v inzerci skočil na první kus, co byl na ráně. A pár poznatků: Trochu mě zklamalo provedení pouzdra, nemá žádné hrany, vše je řešeno leštěním do oblouku ala ocucaný bonbón. Pocitově mi chybí svítící bod na lunetě v pozici 12. Skládaný tah vyluzuje zvuky jako strojek Myiota 8215 při samonátahu. Luneta 60 kliků nemá jednostrannou aretaci. Obyč dýnko bez osobitosti, není na něm ani označení modelu. A to pozitivní: Luxusní lumi. Modrá je opravdu temně modrá, na pohled vypadá černá. Slušné zpracování, cifr, ručky, tah, spona s pojistkou, bílé datumky nevadí a vyvažují index na 9, šroubovací korunka, celkový vzhled, neslyšný samonátah, červená rezerva na lunetě 15 minut, přesnost cca -2 vteřiny denně, za ty peníze hodně muziky. Na ruce 16,5 cm sedí super, WR 100m na moje aktivity stačí a pokud dojdou k úhoně, peněženku to nebude bolet. Na rozdíl od Monster zatím pouzdro ani tah nenese známky nošení, sklíčko je jak nové. Co by se mi líbilo? Něco v tomhle provedení bez šroubovací korunky s WR100 a manuálem, ale to asi v téhle cenovce nehrozí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2011 pěkny, tenhle low-end se mi líbí problém s letními hodinkami jsem sám řešil nedávno, vyřešil jsem to s Orientama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VincentSwan Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Přesně tento model bych rád koupil, bohužel na internetu víceméně všude vyprodáno, kdyby náhodou někdo prodával, dejte mi prosím vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engels Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Taky jsem je sháněl, za málo peněz hodne muziky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se