ava Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2011 (upraveno) Není sice nic moc k chlubení, ale dnes jsem čirou náhodou přišel k těmto hodinkám CASIO AMW 710-1A. Jedu příští týden na 14.denní dovolenou a nechce se mě namáčet v moři a bazénu jedny z mojich poměrně drahých hodinek, byť vodotěsné jsou až až. Jel jsem původně pro takovou tu šprcku (náramek ze silokonu) na ruku, co mají jednoduchý quartz za cca 250,-, protože jsem bez hodinek, jako bez ruky. No a při vybírání mě milá slečna prodavačka povídá, a nechcete tyhle Casia, no říkám jsou pěkný, ale já chci jen něco do vody místo dražších hodinek. Myslel jsem, že stojí tak 4-5 tis. No vyrukovala na mě 999,- kč a že ta šprcka má WR30, tohle má WR100 a navíc to vypadá a že dneska už 3ks prodala a tyhle jsou poslední. No uznejte nechaly by jste je tam , ještě když ta slečna byla milá... . Popis:Analogové i digitální zobrazení časuNapájení z baterieWR 100Ocelové pouzdroPlastový řemínekCiferník se 12 indexyMateriál skla - minerální skloOsvětleníMultifunkční budíkStopkyOdpočítavací stopky s opakováním /Yacht Timer/Speciální funkce Hlavně se tam dá nastavit 2. časy, stopky, další funkce nevyužiju. Přikládám fotky, sice z mobilu, ale zaměřte se na ty vlnky, jsou dokonale....No a když je utopím, nebo zničím, tak si žíly nepodřežu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. srpna 2011 uživatelem ava
wave ceptor Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2011 Krásné,ta cena je velmi dobrá. Na netu stojí o 1000kč víc.....nespletla se?
ava Odesláno 1. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2011 Určitě ne , byla na nich cenovka 999,-. Až když jsem se doma díval po netu tak jsem je viděl za cca 1600 - 1900,-, ale i za tuhle cenu by byly fajn. Navíc z nich mám radost, byť nečekanou.
Dr.Watson Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2011 Neměly by stát víc. Kupoval jsem před lety (asi 5 let) taky Marine gear, na tahu, bez otočné lunety v E-shopu za cca 1300,- spíš 1100,- Kč, něco mezi. Jinak jsou skvělé, baterku jsem neměnil, měla by to být ta "desetiletá", svítí, jdou, když se dobře nastaví tak i měsícujou, spolehlivé, bezúdržbové. Cena mi z druhé ruky přijde, noo, slušná na h orní hranici. Večer sem lupnu fotku.
Pavel K. Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2011 A navíc mají i ukazatel přílivu, to se u moře hodí
ava Odesláno 1. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2011 Tím měsícováním myslíš nastavení pro měsíční fáze? To nejspíš ani nepoužiju a po pravdě ani nevím k čemu je to dobré. Jo v návodu píšou, že se jedná o 10letou baterii.
Dr.Watson Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2011 Jojo, fázi měsíce. TO se hodí, protože se jeden může vymlouvat, že je úplněk a tak blbne z úplňku (nov, čtvrť...) tady jsou ty fotky, omluva, plácl jsem to founem Nosil jsem je moc rád, jen teď nějak nesnáším váhu. Mám raději s umělým pouzdrem i řemínkem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se