Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Není sice nic moc k chlubení, ale dnes jsem čirou náhodou přišel k těmto hodinkám CASIO AMW 710-1A. Jedu příští týden na 14.denní dovolenou a nechce se mě namáčet :snorkle: v moři a bazénu jedny z mojich poměrně drahých hodinek, byť vodotěsné jsou až až. Jel jsem původně pro takovou tu šprcku (náramek ze silokonu) na ruku, co mají jednoduchý quartz za cca 250,-, protože jsem bez hodinek, jako bez ruky. No a při vybírání mě milá slečna :smile_anim: prodavačka povídá, a nechcete tyhle Casia, no říkám jsou pěkný, ale já chci jen něco do vody místo dražších hodinek. Myslel jsem, že stojí tak 4-5 tis. No vyrukovala na mě 999,- kč a že ta šprcka má WR30, tohle má WR100 a navíc to vypadá a že dneska už 3ks prodala a tyhle jsou poslední. No uznejte nechaly by jste je tam , ještě když ta slečna byla milá...:worried_anim: .

Popis:

Analogové i digitální zobrazení času

Napájení z baterie

WR 100

Ocelové pouzdro

Plastový řemínek

Ciferník se 12 indexy

Materiál skla - minerální sklo

Osvětlení

Multifunkční budík

Stopky

Odpočítavací stopky s opakováním /Yacht Timer/

Speciální funkce

Hlavně se tam dá nastavit 2. časy, stopky, další funkce nevyužiju. Přikládám fotky, sice z mobilu, ale zaměřte se na ty vlnky, jsou dokonale....No a když je utopím, nebo zničím, tak si žíly nepodřežu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem ava
Odesláno

Určitě ne , byla na nich cenovka 999,-. Až když jsem se doma díval po netu tak jsem je viděl za cca 1600 - 1900,-, ale i za tuhle cenu by byly fajn. Navíc z nich mám radost, byť nečekanou.

Odesláno

Neměly by stát víc. Kupoval jsem před lety (asi 5 let) taky Marine gear, na tahu, bez otočné lunety v E-shopu za cca 1300,- spíš 1100,- Kč, něco mezi. Jinak jsou skvělé, baterku jsem neměnil, měla by to být ta "desetiletá", svítí, jdou, když se dobře nastaví tak i měsícujou, spolehlivé, bezúdržbové. Cena mi z druhé ruky přijde, noo, slušná na h orní hranici. Večer sem lupnu fotku.

Odesláno

Tím měsícováním myslíš nastavení pro měsíční fáze? To nejspíš ani nepoužiju a po pravdě ani nevím k čemu je to dobré. Jo v návodu píšou, že se jedná o 10letou baterii.

Odesláno

Jojo, fázi měsíce. TO se hodí, protože se jeden může vymlouvat, že je úplněk a tak blbne z úplňku (nov, čtvrť...) :D

tady jsou ty fotky, omluva, plácl jsem to founem

Posted Image

Posted Image

Nosil jsem je moc rád, jen teď nějak nesnáším váhu. Mám raději s umělým pouzdrem i řemínkem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...