Motor Odesláno 8. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2011 ..i hlavně díky tobě mě uklidňuje fakt že v tom nejsem sám... ikdyž otázka zda za to vlastně nemůžeš.. :D tak už se těším co tě zaujalo.. Muzu za to ja mel jsem si nechat TAGY :-) jasny sved to na me :-) uvidime v pristim tydnu se jedu kouknout do Prahy.Pak ti povim nebo ti napisu SMS.
bedja Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Muzu za to ja mel jsem si nechat TAGY :-) jasny sved to na me :-) uvidime v pristim tydnu se jedu kouknout do Prahy.Pak ti povim nebo ti napisu SMS. oukej..určitě se ozvy...měj se..
robo Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Odesláno 9. září 2011 Gratulujem. IWC je môj sen. Zatiaľ iba sen. Dúfam, že sa zhmotní
hejdik Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Odesláno 10. září 2011 Pěkné hodinky panáčku Ty lepší fotky jsou tak jak to má být....
Pafelik Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Odesláno 12. září 2011 Zkus ještě prosím pořídit nějaký fotky! Těch není nikdy dost! Díky!
Touzano Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Odesláno 12. září 2011 Zkus ještě prosím pořídit nějaký fotky! Těch není nikdy dost! Díky! Krásny model, gratuluji . Vybírám mezi tvýma a http://basel.watchpr...post/ti-413996/
sibirnaya Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Odesláno 12. září 2011 bez do tech vintage, to je bomba nazivo..
Chorche Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Odesláno 12. září 2011 bez do tech vintage, to je bomba nazivo.. to můžu potvrdit, naživo je to fakt pecka..
Touzano Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Odesláno 12. září 2011 to můžu potvrdit, naživo je to fakt pecka.. děkujiza info, musím si je porovnat, položit vedle sebe.....utvrdit si to
Motor Odesláno 12. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2011 Zkus ještě prosím pořídit nějaký fotky! Těch není nikdy dost! Díky! Cau zitra neco nafotim jestli bude cas kdyz tak o vikendu urcite.
_Boss_ Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Moc hezke kukacky! Porad čekáme na fotky talíře na ruce, udělej nějakou vánoční.Sem zvedavy, jak rychle se po nich zaprasi, až (jestli) je tu jednou nabidnes k prodeji Budu muset hlídat, abych to nepropas...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se