Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chcel by som upozorniť na negatívnu skúsenosť s e-schopom http://www.russian-watches.info/ . Hodinky som objednal a po potvrdenej objednávke zaplatil cez PayPal. Za 2 týždne po zaplatení sa mi ozval predajca Ivan, že môj model nemá na sklade, či mi môže poslať iný. Napísal som, že môže a dohodli sme sa aký. Dnes je 40 dní od zaplatenia, žiadne hodinky ešte nemám a Ivan na moje výzvy nereaguje. Našťastie má nejakú partnerskú spoločnosť, ktorá prijíma jeho platby a javí sa ako celkom korektná. S tou som v kontakte a snažím sa doriešiť vrátenie peňazí.

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Takže, aby som to uzavrel - už asi nikdy neuvidím zaplatené hodinky ani peniaze z russian-watches info. Predajca nereaguje na moje e-maily. Spoločnosť, ktorá mu sprostredkováva platby cez PayPal sa volá Western bid Europe. Nespravili absolútne nič, akurát hrali o čas, aby som prešvihol termín (aj som ho prešvihol) na otvorenie "dispute" na PayPal. Pozor na tieto dve spoločnosti!!!

Upraveno uživatelem baratona
  • po měsících...
Odesláno

Dobrý den,

děkuji uživateli baratona. Musím se připojit k jeho názoru a poukázat na obchodní praktiky pana Ivana. Hodinky jsem objednal, zaplatil 19.10. 2011, poslal několik (5) emailů, odpověď žádná a to po dobu 29 dní. Na radu uživatele baratona, jsem zahájil "dispute" PayPal. Náročná byla i komunikace s Western Bid Europe, přes kterou transakce přešla. Ivan se ozval 16. 11. 2011 s tím, že měl nějaký "bussines problem", že se omlouvá, ale hodinky nemá na skladě...Nabídl mi na výběr z několika vydařených kousků...Celou akci jsem skončil a včera dostal peníze zpátky. Ve schodě s uživatelem baratona tvrdím, že Ivan zkouší, co natěšený kupec vydrží - bojuje o čas (45 dní), zásadně odpovídá na 6. email (já mu 6. nenapsal, udělala to za mě WBE), pak oznámí nepřítomnost zboží na skladě, nabídne jiné zboží a hodinky jako dárek. Když na to kupec - v případě pana Baratony - přistoupí a nevyvolá "dispute" následuje akce znovu a tím uplyne 45 dní od zaplacení, PayPal pak od toho dává ruce pryč.

Jinak na watchuseek.com si Ivan získal též nekolik skalních příznivců...

Ještě jednou děkuji.

V.

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Western bid Europe mi vrátila peníze tři dny po nahlášení problému. Takže tady OK, horší je to s russian-watches info, zde stejný problém, jako je popsán výše.

• po měsících...
Odesláno

niekdy v 2011 som tiez kupoval z daneho obchodu. chcel som jeden konkretny typ amfin a jedine v tamtom obchode bolo pisane ze skladom. objednal som, o tri dni odpoved, ze veruze ich nema, reku ci pockam a spyta sa partnerov ci nevedia zohnat..tak som mu napisal ze pockam..dva tyzdne nic, potom sam napisal, ze sa nedaju zohnat. tak mi ponukol ine, ktore som zobral. nebol som z toho happy, ale nakoniec sa z tych amfin co poslal vykluli absolutne najpresnejsie amfiny ake som kedy mal :) a to ich mam uz peknu zbierku :) a skutocne balik prisiel z finska.

ten isty typ sa zrazu zjavil o par mesiacov skladom v meranome, co mozme povazovat za skoro oficialny obchod vostoku. tak som hodil do kosika, zaplatil..o dva dni odpoved, ze ich veruze nemaju, ze ci nechcem ine, alebo skusia zohnat..tak ze reku nech skusia zohnat..inak platba tiez via western bid..do mesiaca nic nezohnali, ani sa neozvali, len mi prisla platba naspat na paypal..

dalej som kupoval z:

smirs - neptuny..mali pokazeny remienok, ale to je u neptunoch asik standart a jemne vychylenu hodinovku..ale su krasne, tak im je to odpustene :)

solod - absolutna pohodicka, rychla posta..akurat jedine zo vsetkych mojich amfin sli cez colnicu

zenitar ebay - tak to je spicka, asi 7 kusov som bral od neho, rychla posta, vsetko vzdy v poriadku. dokonca sa u neho zjavil model co som tak dlho hladal..sice ho dal v aukcii a vysiel trosku drahsie ako standart, ale mam uz pokoj na dusi :) konkretne tento model som tak dlho hladal..mam ich aj v zelenom: http://solod.com/Vostok-watches-Lagoon-Black_1488.html

a este si trosku poplacem, svojho casu na ebayi sa zjavili NOS amfiny radio room operator, komplet s lajstrami atd..cena sa vysplhala len na nejakych 80usd a ja debil som neprihodil, kedze bezne aj jazdene kusy idu daleko cez 150usd..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...