Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nazdárek kolegáčci,

jen technická otázka.

Hledal jsem ve starých vláknech (2007) a našel tam nějaké modely PRIM KAPESNÍ o kterých si nejsem jist zda jsou originál ???

Dělali se ještě jiné modely než tyto dva, tedy ve (zlaté) a (stříbrné) ????? (že tam nemám oblíky vím, mám je objednané)

Případně chcete li se jich někdo zbavit ke mně s nimi.( Mohu kupovat nebo i měnit)

Mám kousek místa v poličce. :smile_anim:

post-965-024837900 1312444427.jpg

post-965-045098900 1312444464.jpg

Upraveno uživatelem long
Odesláno
  V 4. 8. 2011 v 18:34, 'pafka' napsal:

http://forum.chronom...e/page__st__120

na odkazované stránce = jsem línej je fotit :´-)

Děkuji ti. jsi hodný,kdy mi je pošleš ?

Tady je v PRIMKÁCH super, že je tady každý odborník a každý je v nějakém klubu a podklubu např. PSIgen, ale poradit nikdo.

Kapesní PRIM mám jen ty dvoje tak je asi začnu shánět. !!!

DÍKY TI

Odesláno
  V 4. 8. 2011 v 7:55, 'long' napsal:

Nazdárek kolegáčci,

jen technická otázka.

Hledal jsem ve starých vláknech (2007) a našel tam nějaké modely PRIM KAPESNÍ o kterých si nejsem jist zda jsou originál ???

Dělali se ještě jiné modely než tyto dva, tedy ve (zlaté) a (stříbrné) ????? (že tam nemám oblíky vím, mám je objednané)

Případně chcete li se jich někdo zbavit ke mně s nimi.( Mohu kupovat nebo i měnit)

Mám kousek místa v poličce. :smile_anim:

Odesláno
  V 5. 8. 2011 v 6:23, 'NIGHTinGALE' napsal:

Tady jich máš vyobrazených šest. Viděl jsem 3 varianty číselníku, u každé chromované a zlacené pouzdro. Jestli je ještě něco dalšího, to nevím.

Děkuji moc Tobě i Milošovi.

To je dobré ne ?

Ze šesti mám 2 kousky, ale jsem ještě mladý a dozbírám je.:smile_anim:

Odesláno
  V 5. 8. 2011 v 19:36, 'long' napsal:

Ze šesti mám 2 kousky, ale jsem ještě mladý a dozbírám je.:smile_anim:

Jasan, na Aukru se občas mihnou, ceny bývají tak kolem 800Kč - 1.000Kč. Takže je určitě brzy skompletuješ. Ve všech jsou kalibry 66.

• po měsíci...
  • Po letech...
Odesláno
  V 5. 8. 2011 v 6:23, NIGHTinGALE napsal:

Tady jich máš vyobrazených šest. Viděl jsem 3 varianty číselníku, u každé chromované a zlacené pouzdro. Jestli je ještě něco dalšího, to nevím.

Netušíte (nemáte někdo scany) zda je víc těchto plakátků/katalogů primek. Narazil jsem na první dnes, pokud to tu někde je komplet, tak se omlouvám a budu rád za nasměrování.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...