long Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 (upraveno) Nazdárek kolegáčci, jen technická otázka. Hledal jsem ve starých vláknech (2007) a našel tam nějaké modely PRIM KAPESNÍ o kterých si nejsem jist zda jsou originál ??? Dělali se ještě jiné modely než tyto dva, tedy ve (zlaté) a (stříbrné) ????? (že tam nemám oblíky vím, mám je objednané) Případně chcete li se jich někdo zbavit ke mně s nimi.( Mohu kupovat nebo i měnit) Mám kousek místa v poličce. Upraveno 4. srpna 2011 uživatelem long
pafka Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 (upraveno) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32044-jake-primky-mate-prave-na-ruce/page__st__120 na odkazované stránce = jsem línej je fotit :´-) Upraveno 4. srpna 2011 uživatelem pafka
long Odesláno 4. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 V 4. 8. 2011 v 18:34, 'pafka' napsal: http://forum.chronom...e/page__st__120 na odkazované stránce = jsem línej je fotit :´-) Děkuji ti. jsi hodný,kdy mi je pošleš ? Tady je v PRIMKÁCH super, že je tady každý odborník a každý je v nějakém klubu a podklubu např. PSIgen, ale poradit nikdo. Kapesní PRIM mám jen ty dvoje tak je asi začnu shánět. !!! DÍKY TI
NIGHTinGALE Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 Tady jich máš vyobrazených šest. Viděl jsem 3 varianty číselníku, u každé chromované a zlacené pouzdro. Jestli je ještě něco dalšího, to nevím.
popshop Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 V 4. 8. 2011 v 7:55, 'long' napsal: Nazdárek kolegáčci, jen technická otázka. Hledal jsem ve starých vláknech (2007) a našel tam nějaké modely PRIM KAPESNÍ o kterých si nejsem jist zda jsou originál ??? Dělali se ještě jiné modely než tyto dva, tedy ve (zlaté) a (stříbrné) ????? (že tam nemám oblíky vím, mám je objednané) Případně chcete li se jich někdo zbavit ke mně s nimi.( Mohu kupovat nebo i měnit) Mám kousek místa v poličce.
long Odesláno 5. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 V 5. 8. 2011 v 6:23, 'NIGHTinGALE' napsal: Tady jich máš vyobrazených šest. Viděl jsem 3 varianty číselníku, u každé chromované a zlacené pouzdro. Jestli je ještě něco dalšího, to nevím. Děkuji moc Tobě i Milošovi. To je dobré ne ? Ze šesti mám 2 kousky, ale jsem ještě mladý a dozbírám je.
NIGHTinGALE Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2011 V 5. 8. 2011 v 19:36, 'long' napsal: Ze šesti mám 2 kousky, ale jsem ještě mladý a dozbírám je. Jasan, na Aukru se občas mihnou, ceny bývají tak kolem 800Kč - 1.000Kč. Takže je určitě brzy skompletuješ. Ve všech jsou kalibry 66.
Rodkopf Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Tak mohl bych je rychle koupit a pak Vás vydírat , ale šance k doplnění sbírky teď hned! http://aukro.cz/kapesni-prim-i1858099365.html Kapesní primky hodně štěstí
Lamiczka Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 V 5. 8. 2011 v 6:23, NIGHTinGALE napsal: Tady jich máš vyobrazených šest. Viděl jsem 3 varianty číselníku, u každé chromované a zlacené pouzdro. Jestli je ještě něco dalšího, to nevím. Netušíte (nemáte někdo scany) zda je víc těchto plakátků/katalogů primek. Narazil jsem na první dnes, pokud to tu někde je komplet, tak se omlouvám a budu rád za nasměrování.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se