Návštěvník tolja Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 V týdnu se mi zase zadařilo. Na dně krabice v zastavárně jsem objevil malé hodinky z mé oblíbené stáje UNIVERSAL GENÉVE. Cena byla více než přijatelná (orvaný primky stály 3x víc ) takže jsem je hbitě směnil za papírky, aniž bych něco zkoumal. Sice jsem si říkal, že ten cifr je jakoby military, ale ke shánění informací jsem se dostal až dnes. Jedná se o hodinky, které byly vyrobeny na objednávku Holandské královské armády před WW2. Zajímavostí je, že byly dodány chvilku před okupací země nacisty. Průměr chromovaného pouzdra je 30 mm bez korunky, dýnko je ocelové a stěžejky jsou napevno. V hodinkách tepe kalibr UG 262. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 Štěstí přeje připraveným, parádní kousek Jen škoda, že na indexech chybí lumi, přeci jenom asi zapůsobil zub času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 Štěstí přeje připraveným, parádní kousek Jen škoda, že na indexech chybí lumi, přeci jenom asi zapůsobil zub času. Lumi v ručkách je už zřejmě doplněná nějakým předchozím kutilem, protože ty drobné skvrny na číselníku pocházejí od vypadaných kousků fosforu, pravděpodobně z ručiček. A s tím štěstím: dodnes se dá ve vetešnictvích leccos objevit. Já se vždy, když přelítnu okem nabidku ve vitríně, nebo pod sklem ptám po obsahu šuplat a škatulí. No a někdy se zadaří, jako v tomto případě. Ale kam se to hrabe na obdélníkového patka v oceli za pětikilo z krabice jednoho nejmenovaného antiku v Praze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 paráda - moc hezkej kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Ale kam se to hrabe na obdélníkového patka v oceli za pětikilo z krabice jednoho nejmenovaného antiku v Praze. Už jsi je tu ukazoval? Asi jsem je přehlédl... Dej sem foto, prosím, to by mě fakt zajímalo. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2011 Už jsi je tu ukazoval? Asi jsem je přehlédl... Dej sem foto, prosím, to by mě fakt zajímalo. Díky. Ty jsem bohužel neobjevi já Michale. Ani osobně neznám člověka, který je našel, ale historku mám ze spolehlivého zdroje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 (upraveno) Na Aukru jsou teď za 3500,- Upraveno 2. června 2012 uživatelem atomicsteve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se