Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové zdravice, dnes jsem se konečně zaregistroval na Pay-Palu, měl mi přijít potvrzovací autorizační e-mail, abych mohl verifikovat mailovou adresu čekám už od cca 11.00 zatím nic nepřišlo, už jsem klikl i na odkaz aby poslali potvrzovací mail znova, naskočila hláška že byl znova odeslán nový kód / nevím jestli jsem to neposral, aby pak nebyl zmatek/. Já už tam vložil i platební kartu, tam za 2-3 dny budu čekat další e-mail kvůli verifikaci a přidání karty. Pamatujete si prosím vás kdy vám přišel po registraci autorizační email, hned obratem, nebo jste museli čekat? Emailovou adresu mám na P-Palu zadanou dobře, je u Tiscali, zkoušel jsem si na ni před chvílí posílat dva maily a ty přišli obratem. Co mám případně dělat , anglicky neumím. Dík předem za rady a případnou pomoc.

Odesláno

Vážně nikdo nevíte jestli ten autorizační email chodí hned, nebo budu čekat třeba 24 hodin.

Napsal bych jim, ale kámoš soused co by mě pomohl s anglinou je na dovolené.

Odesláno

melo by to prijit v podstate hned. max. do par hodin. je cas kontaktovat PayPal nebo zkusit registraci jeste jednou od zacatku. pokud te to nepusti s tim, ze e-mailova adresa uz je pouzita, melo by ti jit zadat tu e-mailovou adresu a zkusit kliknout volbu, ze jsi zapomnel heslo.

Odesláno (upraveno)

Při nové registraci se stejnými údaji mě to nepustí dál .

Hodí to According to our records, you have already registered this email address with PayPal. Enter your password to log in.

Nyní mám kliknout nepamatuji si heslo? Pak mě na e-mail přijde nové? Tím to autorizuji ? To by měl přijít nějaký kód, na ten zatím čekám, Navíc jsem do paypalu už přidal kartu, čekám na stržení min poplatku abych ji mohl verifikovat? nemuže toto tom nějak uškodit.

Olmouvám se za stupidní otázky, ale už jsem s toho úplně vedle. Když jsem si zařizoval Moneybookers, tak to bylo úplně v pohodě bez problémů hned vyřízené.

Upraveno uživatelem maccin
Odesláno

jinak stávající heslo samozřejmě znám, doufám, že mě to s ním pustí k účtu, pokud nepřijde ani mail s novým heslem.

Odesláno

Tak jsem zkusil požádat o nové heslo, byla údajně zaslána zpráva na můj email s odkazem kde budu moci vytvořit nové a výsledek - na můj email opět nic nepřišlo:furious::furious:

Tak nevím je chyba u nich nebo u mě. Můžu ještě zkusit změnu ve svém účtu a přenastavit primární mailovou adresu -- vyměnit tu co tam mám nyní za novou / mám ještě u Gmailu / a zkusit se autorizovat tam. Nebude to vadit ,když jsem se dnes registroval pod tiscali mailem?

Omlouván se jestli tím to obtěžuji, ale už si nevím rady. Dík za každou radu.

Odesláno (upraveno)

vyměnit tu co tam mám nyní za novou / mám ještě u Gmailu / a zkusit se autorizovat tam. Nebude to vadit ,když jsem se dnes registroval pod tiscali mailem?

Omlouván se jestli tím to obtěžuji, ale už si nevím rady. Dík za každou radu.

pokud máš mailovou adresu u firmy, může být, že je to blokovaný - proč bys taky měl v práci nakupovat, že? ;) Gmail je samozřejmě v tomto ohledu lepší.

sorry - tiscali jsem přehlíd. No tak můžou mít u tiscali poruchu...??

Upraveno uživatelem josuk
Odesláno (upraveno)

pokud máš mailovou adresu u firmy, může být, že je to blokovaný - proč bys taky měl v práci nakupovat, že? ;) Gmail je samozřejmě v tomto ohledu lepší.

sorry - tiscali jsem přehlíd. No tak můžou mít u tiscali poruchu...??

Ten který tam mám nyní je také osobní není firemní, můžu je tedy bez nějakých komplikací pročenžovat.

edit -na tiscali mi maili dnes chodí normálně, zrovna když měl přijít ten s heslem, tak mi tam nějaký jiný mail od známého došel

Upraveno uživatelem maccin
Odesláno

Takže nakonec vyřešeno, přidal jsem tam emailovou adresu z Gmailu, okamžitě přišel mail od Paypalu, proběhla autorizace, nastavil jsem tuto adresu jako primární. chyba byla někde u mé tiscali schránky, tu z Paypalu vyhodím pryč.

Díky, kdo jste se snažili poradit, trochu jsem s mou chabou znalostí angličtiny zmatkoval, ale nakonec se povedlo :guitar:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...