Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Myslím,že nadpis stačil...,ale tvrdil jsem,že mi v případě hodinek z východu nemůže nic překvapit.Většinou strojky nevalně obrobené,průměrné přesnosti,ale hlavně podprůměrné trvanlivosti exponovaných dílů.Jaké to bylo ale překvápko,když jsem otevřel kabátek těmhle automatům po odpadnutí korunky a uvnitř se skvěl pod předním i zadním nápisem "MADE IN CHINA" na pouzdře a ciferníku,nefalšovaný (skutečně originál) stroj ETA 2789-1 .Je to takový reversní padělek :D

post-12679-060986000 1313331433.jpg post-12679-075707100 1313331446.jpg post-12679-035774700 1313331461.jpg post-12679-038859300 1313331470.jpg

edit:vlastně to jen potvrzuje teorii z (odkaz) na vlákno,že v novjejších modelech SEA-GULL jsou kopie ETY...

Upraveno uživatelem nikdo
Odesláno

Není to padělek, oni měli na tu výběhovou Etu licenci, jak v automatu, tak s ručním nátahem. V těch osmdesátých letech to byla u nás bomba, hodinky v nerezovém pouzdru, velmi solidně zpracované /kromě tahu/. cena za manuál 650, za automat 950 Kčs. Mám oboje a jsou dodnes super, oboje jsou vodo/vlhkotěsné.

Odesláno (upraveno)

Není to padělek, oni měli na tu výběhovou Etu licenci, jak v automatu, tak s ručním nátahem. V těch osmdesátých letech to byla u nás bomba, hodinky v nerezovém pouzdru, velmi solidně zpracované /kromě tahu/. cena za manuál 650, za automat 950 Kčs. Mám oboje a jsou dodnes super, oboje jsou vodo/vlhkotěsné.

O licenci jsem četl v tom vlákně o SEA-GULL,ale tenhle stroj je signovaný na rotoru "SWISS MADE 25 JEWELS" a na strojku je přímo značka ETA s kalibrem.Že by to byla licenční výroba?

EDIT:Tedy,že by v případě licenční výroby zůstala ta značení?

Upraveno uživatelem nikdo
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...