nikdo Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2011 (upraveno) Myslím,že nadpis stačil...,ale tvrdil jsem,že mi v případě hodinek z východu nemůže nic překvapit.Většinou strojky nevalně obrobené,průměrné přesnosti,ale hlavně podprůměrné trvanlivosti exponovaných dílů.Jaké to bylo ale překvápko,když jsem otevřel kabátek těmhle automatům po odpadnutí korunky a uvnitř se skvěl pod předním i zadním nápisem "MADE IN CHINA" na pouzdře a ciferníku,nefalšovaný (skutečně originál) stroj ETA 2789-1 .Je to takový reversní padělek edit:vlastně to jen potvrzuje teorii z (odkaz) na vlákno,že v novjejších modelech SEA-GULL jsou kopie ETY... Upraveno 14. srpna 2011 uživatelem nikdo
Jiribartl Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2011 Ty světlý Sea Gull mám a musím říct, šlapou skvěle
atomicsteve Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2011 Podobné mám taky. Když jsem je otevřel, tak jsem nejdřív nechtěl ani věřit, že tam nacpali Etu
mischa Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2011 Není to padělek, oni měli na tu výběhovou Etu licenci, jak v automatu, tak s ručním nátahem. V těch osmdesátých letech to byla u nás bomba, hodinky v nerezovém pouzdru, velmi solidně zpracované /kromě tahu/. cena za manuál 650, za automat 950 Kčs. Mám oboje a jsou dodnes super, oboje jsou vodo/vlhkotěsné.
nikdo Odesláno 15. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 (upraveno) Není to padělek, oni měli na tu výběhovou Etu licenci, jak v automatu, tak s ručním nátahem. V těch osmdesátých letech to byla u nás bomba, hodinky v nerezovém pouzdru, velmi solidně zpracované /kromě tahu/. cena za manuál 650, za automat 950 Kčs. Mám oboje a jsou dodnes super, oboje jsou vodo/vlhkotěsné. O licenci jsem četl v tom vlákně o SEA-GULL,ale tenhle stroj je signovaný na rotoru "SWISS MADE 25 JEWELS" a na strojku je přímo značka ETA s kalibrem.Že by to byla licenční výroba? EDIT:Tedy,že by v případě licenční výroby zůstala ta značení? Upraveno 15. srpna 2011 uživatelem nikdo
zekon7302 Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 historie sea-gull je bohatá a fakt není čemu se divit že jsi tam našel deriváty ety,
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se