Přejít na obsah

Omega Speedmaster Professional

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny milovníky hodinek, a prosím o radu i pomoc,

koupil jsem si "moonwatche", čímž jsem si splnil (bohužel částečně) svůj sen. Prodavač mě při nákupu sice upozornil na fakt, že legendární Omegy chrání klasický hezalit a nikoli safírové sklíčko, ale mělo to mít dle něj dvě výhody. Dříve se prý jinak nedělaly (ok, beru) a navíc dobře chrání strojek přj pádu na zem (nevím, nezkoušel jsem a ani nehodlám:-) Po deseti dnech jejich nošení (kultivovaného, běžného...žádný sport ani manuální práce) se na hezalitovém sklíčku objevila řada méně i více viditelných škrábanců. A tak se chci zeptat, zda je to běžná vlastnost hezalitu, jaké jsou s ním Vaše zkušenosti, případně mám-li nárok na jejich vrácení (jde o "nejmenovaný" pražský kamenný obchod), když jsem nebyl upozorněn na tuto jejich extrémní citlivost na poškrábání, je-li skutečná. Potřebuji zkrátka vědět, kde je pravda. Díky moc za pomoc :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky všem! Pokud to dobře chápu, nechyboval jsem :-) Je to jen hodně zvláštní pocit (profíci prominou), hypnotizovat poškrábané sklíčko...musím se na ně dívat, nemůžu si pomoci, nejde "to" neprožívat, ale to asi všichni chápete. Navíc krásně sedí na ruce, prostě nádhera. A lhal bych, kdybych tvrdil, že mi nezáleží na tom, jak je vidí i ostatní, i když můj vnitřní pocit je nejdůležitější. Holt někde seženu pastu a budu leštit :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...