long Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 Nazdárek, Chlapí poraďte mi co se děje, bo tomuhle moc nerozumím.Co tam dělá ten nápis WITTNAUER 2000????????????????. :sad01_anim: Navíc ty Orient bez skla a v hrůzném stavu ciferníku krásně jdou a mají i origo tah bicolor. Kdyby jste mi chtěl někdo prodat číselník budu vděčný. A nebo i klidně i za něco vyměnit pro toho kdo by nerad pouštěl věci na veterány, bo to byly mé a otcové hodinky, které jsme si koupili po revoluc v roce 89.Když táta tenkrát trefil sklo, jezdil jsme mu je opravovat k hodinářovi na Prahu 8. Ne aby jste si mysleli, že jsem se s těmi zelenými otloukánky zbláznil , ale vyměnil jsme je včera za 2 zmrzliny. :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
long Odesláno 15. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 (upraveno) Hele to odborníci na ORIENT fakt nevědí co ta značka znamená ???Jak to, že je tam Wittnauer ??? Upraveno 15. srpna 2011 uživatelem long
Boudy Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 (upraveno) The XL ORIENT has unique & efficient time & date keeping features. It has a perpetual calendar which displays the current week, month & year. It also has a day-date display window. Buy this unique timepiece at an affordable & competitive price offer only from us! Good to Know: The design of the ORIENT Perpetual Calendar is very similar to, if not exactly the same as the WITTNAUER 2000 series of Perpetual Calendar watches. That's because ORIENT manufactured those models for WITTNAUER by contract! Gender: male Crystal: acrylic Dial/Face Width: 38 mm Dial/Face Height: 38 mm Movement: 27 jewels automatic Case: stainless steel Case Width: 42 mm without crown Case Height: 45 mm with lugs Case Thickness: 8 mm with bezel Serial Number on Back: Y429-14942B Serial Number on Movement: 42972 Bracelet: stainless steel Bracelet Length: 6.5 in (fits up to 8 in) Nejsem odbornik jen jsem chvili hledal Upraveno 15. srpna 2011 uživatelem Boudy
long Odesláno 17. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 The XL ORIENT has unique & efficient time & date keeping features. It has a perpetual calendar which displays the current week, month & year. It also has a day-date display window. Buy this unique timepiece at an affordable & competitive price offer only from us! Good to Know: The design of the ORIENT Perpetual Calendar is very similar to, if not exactly the same as the WITTNAUER 2000 series of Perpetual Calendar watches. That's because ORIENT manufactured those models for WITTNAUER by contract! Gender: male Crystal: acrylic Dial/Face Width: 38 mm Dial/Face Height: 38 mm Movement: 27 jewels automatic Case: stainless steel Case Width: 42 mm without crown Case Height: 45 mm with lugs Case Thickness: 8 mm with bezel Serial Number on Back: Y429-14942B Serial Number on Movement: 42972 Bracelet: stainless steel Bracelet Length: 6.5 in (fits up to 8 in) Nejsem odbornik jen jsem chvili hledal Moc děkuji asi jsem dával špatné slovo do vyhledavače. Navíc jsem měl za to, že tato značka byla spíše spjata s Longines. Každopádně si je pomazlím a půjdou do vitrinky. Je na nich nevím proč namotaný vlásek. jinak setrvačka je v pořádku i ten rotor atd, (jen ten vlásek ! uf ) DĚKUJI TI
long Odesláno 25. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Hm tak že z toho nejsem vůbec moudrý.Minulý týden jsem si vzpomněl, že stále leží v šuplíku a otevřel jsme je oboje.ČEKALO MĚ ZKLAMÁNÍ ,bo tu kompletku z Orient do Witnauer jistě nenacpu.Je to zrada, že je ten stroj komplet jiný.Máte někdo dobrý nápad nebo kompletku z jiných Orient kterou bych tam mohl dát ????Samozřejmě zaplatím za díl nebo celé hodinky. :-))) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se