Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj!

Váhám (už pár týdnů) nad koupí hodinek FORMOTION HOLLOMAN 846TS, proto si o nich hledám informace, a tak jsem objevil Vaše zábavné fórum, které s radostí a zájmem pročítám. O těchto hodinkách tu asi nikdo nepíše, ale možná vás budou také zajímat, i když z vašeho hlediska budou asi vybavené obyčejným strojkem.... mě se na nich líbí, že imitují píst motoru.

Co myslíte o váze 200g? Dá se to nosit na ruce? Uvítám vaše zhodnocení!

Jako hodinář jsem nezkušený, nosím jedny Festiny už 7 let :)

Odkaz: http://www.formotionproducts.com/holloman.htm

Dík

Pavel

IMG_4271%20300.jpgBlack%20Holloman2%20300.jpg

Odesláno

No chlape motorkářská, pokud je máš jako doplněk k Tvému stroji, tak proč ne. Vypadají skvěle provedené.

Co takhle zkusit Prim Rider? Máš možnost jakékoliv individualizace :)

Odesláno
No chlape motorkářská, pokud je máš jako doplněk k Tvému stroji, tak proč ne. Vypadají skvěle provedené.

Co takhle zkusit Prim Rider? Máš možnost jakékoliv individualizace :)

:D né, chci je jako doplněk k sobě, na běžný nošení. :D

Prim Rider vypadají dobře, ale nošení hodinek přes oblečení mě neoslovuje. Mám hodinky na řidítkách.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Těch 200 gramů bude s celým tahem, asi ho budeš trochu zkracovat, takže to bude míň. Nosit se to dá, zvykneš si za pár dnů a ani o nich nebudeš vědět. Sám mám jedny hodinky 184 gramů, nosí se v pohodě. Jen když si pak vezmu jiné, lehčí s koženým řemenem, chvíli mi připadá, že na ruce nic nemám.:)

Jen aby ti časem nezačalo vadit, že to jsou quartzky..... Strojek třeba tady: http://www.mavex.cz/miyota.htm

Odesláno
jak jsou veliké?

The diameter is 42mm and the height is 11mm with an anti reflective sapphire coated crystal lens

Mě jen díky masivní hmotě pouzdra a relativně malému ciferníku přijdou na první pohled takové drobné.... Jinak Ridery na ruce (myslím normálně, ne přes oděv) taky vypadají dobře :) Jen cenově budou někde jinde, než asi tyto.

Odesláno
jak jsou veliké?

The diameter is 42mm and the height is 11mm with an anti reflective sapphire coated crystal lens

Mě jen díky masivní hmotě pouzdra a relativně malému ciferníku přijdou na první pohled takové drobné.... Jinak Ridery na ruce (myslím normálně, ne přes oděv) taky vypadají dobře :) Jen cenově budou někde jinde, než asi tyto.

Vyfocený na ruce jsem je nikde neviděl, jediná fotka (zdálky :)), co umožní srovnání s rukou, je tahle:

Cena je stejná jako u Prim Rider, tj. 15 tis Kč včetně poštovnýho, cla a dph.

SITTING%20holloman%20BW.jpg

Odesláno
Těch 200 gramů bude s celým tahem, asi ho budeš trochu zkracovat, takže to bude míň. Nosit se to dá, zvykneš si za pár dnů a ani o nich nebudeš vědět. Sám mám jedny hodinky 184 gramů, nosí se v pohodě. Jen když si pak vezmu jiné, lehčí s koženým řemenem, chvíli mi připadá, že na ruce nic nemám.:)

Jen aby ti časem nezačalo vadit, že to jsou quartzky..... Strojek třeba tady:http://www.mavex.cz/miyota.htm

Dík za názor, to rád čtu, že váha nevadí. Quartzky mi nevadí, ledaže bych po pročítání chronomagu hodinářsky dospěl.. :D

Zajímavej odkaz, ten Mavex, nevěděl jsem, že řada hodinek má vlastně stejný vnitřnosti.

Pavel

Odesláno

Vyfocený na ruce jsem je nikde neviděl, jediná fotka (zdálky :)), co umožní srovnání s rukou, je tahle:

Cena je stejná jako u Prim Rider, tj. 15 tis Kč včetně poštovnýho, cla a dph.

http://www.formotionproducts.com/images/SI...lloman%20BW.jpg

Mě jen přišlo, že díky poměru ciferník x pouzdro působí opticky menší. A za uvedenou cenu bych asi také se raději poohlédl po mechanice, ale jak už kolegou uvedeno, tady se šíří takový divný mechanický virus... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...