vojtech vavra Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2011 Dobry den Spis by me zajimal Vas nazor. Onehda jsem tu psal ohledne doporuceni hodinek pro male zapesti. Avsak jsem zjistil,ze zase tak male zapesti nemam premyslim o hodinkach kolem 10tis. Moc se mi libi Tissoty prc 200 s cernym cifernikem a zlutama rucickama s kozenym paskem nebo jejich varianta s bilym cifernikem a hlavne krasnym hnedym paskem (hnedy pasek to je moje) Uz jsem si je i zkousel u Hanaka a moc pekne. Musim rici,ze jsem tu prolezl cele forum a tyto hodinky se mi libi i vice nez mnohem drazsi hodinky podobneho razeni... Avsak az do dneska kdy jsem narazil na Freelancer automatic. Maji presne to co se mi na hodinkach libi a co chybi zminenym Tissotum. Cili jejich kombinace. Hnedy pasek a cerny cifernik se zlutyma rucickama. Tyto dvoje hodinky jsou si velice podobne http://www.raymond-weil.com/EN/Mens-Watches/Freelancer/Freelancer-7730-stc-20101.html http://www.hodinky-damske-panske.cz/t17.1.526.52/a-511/ Ted otazka nebo spise Vas nazor. Nebylo by moc "stupidni" si koupit ty Tissoty a dokoupit hnedy pasek, aby se co nejvice podobaly RW? Do replik se mi nechce Dekuji za Vas nazor
Yubari Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2011 mne se libi tedy z techto dvou ty freelancery.. a nemenil bych to. K cernemu ciferniku bych jednoznacne volil cerny pasek.. a ne asi jen kozeny k tomuto modelu, ale i z jineho materialu 1
spineshank Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2011 myslím si že kombinovat jinou barvu cifru a pásku můžeš a podle nálady měnit,jde jen o to aby si to sedlo repliku neboli fake určo ne
vojtech vavra Odesláno 23. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2011 Ja si prave myslim,ze by si sednou mohly. Protoze tyto hodinky jsou si velmi podobne. Kdyby jste meli nekdo navrh na jine kousky podobneho razeni, tak budu za ne jenom rad. Preci jen nemam velky prehled ohledne mene znamych znacek.Cena muze byt i vyssi o neco.
NIGHTinGALE Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2011 V 23. 8. 2011 v 12:50, 'vojtech vavra' napsal: Protoze tyto hodinky jsou si velmi podobne. Nic proti, ale ty hodinky si nejsou podobný vůbec. Úplně jiné rozložení subciferníků... Totálně jiná datumovka... Ciferník má jiná čísla / indexy... Sorry, ale já tam žádnou podobu nevidím.
Horhe Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2011 V 23. 8. 2011 v 13:38, 'NIGHTinGALE' napsal: Sorry, ale já tam žádnou podobu nevidím. Maj přeci žlutou vteřinovku
NIGHTinGALE Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2011 V 23. 8. 2011 v 13:41, 'Horhe' napsal: Maj přeci žlutou vteřinovku No jo, máš pravdu, jako jednovaječný dvojčata
vojtech vavra Odesláno 23. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2011 Dobre dobre.. Pro fajnsmekry jsou uplne jine chapu Ale pro me jako laika jsou aspon v zakladu podobne.
long Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2011 No tak vidíš, ptal jsi se nás,my jsme ti odpověděli a ty jsi stejně nespokojen.Jsou každé jiné a basta. :-))) Kolik, že máš to zápěstí ?
Horhe Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2011 Jinak ty tissoty si klidně kup a hnědej řemínek taky. Problém v tom nevidim. Když se ti to nebude líbit, tak to prostě vyměníš. Na zkoušku si můžeš koupit řemínek za pár kaček v každym hodinářství.Osobě bych v týhle cenový relaci volil jednoduchý mechaniky, než kvarcový chrono, ale to záleží na vkusu a chuti...
vojtech vavra Odesláno 23. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2011 uz mlcim 42mm hodinky mi sedi pekne. Podle me i drahe manzelky.
vojtech vavra Odesláno 23. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2011 Ted si asi opet nabehnu ,ale mechaniky nejspise ne.Z duvodu ,ze bych to porad zapominal natahovat. Meli bychom uz patercata ,kdyby bylo na me brat antikoncepci.
Pista Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2011 (upraveno) Keď názor, tak názor. Bez váhania RW-čka! Automatický chronograf (dúfam, že sa nemýlim, no základ je asi ETA 7750, čo hovorí samé za seba), skvelé spracovanie a určite vyššia celková hodnota a čaro mechanického časostroja s automatickým naťahovaním...S pozdravom, Pišta ...P.S. Automaty naťahovať nie je potrebné...samozrejme, ak sú na ruke a tá sa aspoň trošičku z času na čas sem a tam hýbe...ale s tým by asi problém nebol, alebo áno??? Upraveno 23. srpna 2011 uživatelem Pista
Horhe Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2011 V 23. 8. 2011 v 14:09, 'Pista' napsal: Keď názor, tak názor. Bez váhania RW-čka! Automatický chronograf (dúfam, že sa nemýlim, no základ je asi ETA 7750, čo hovorí samé za seba), skvelé spracovanie a určite vyššia celková hodnota a čaro mechanického časostroja s automatickým naťahovaním...S pozdravom, Pišta ...P.S. Automaty naťahovať nie je potrebné...samozrejme, ak sú na ruke a tá sa aspoň trošičku z času na čas sem a tam hýbe...ale s tým by asi problém nebol, alebo áno??? RW určitě ano. Precizní zpracování, supr AR, hezky zdobený strojky. Ale nejsou za 10k
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se