Churchill Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 Ahoj, dnes jsem posílal přes PP částku 780$, příjemci však prý dorazilo jen 750$ - je možný, že by si strhli poplatek 30$? Nebo je zrada někde jinde? Díky za radu
Donuts Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 Neni. Poplatek je 3,5%, jestli se nepletu.
David Neckar Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 Pokud se nepletu, tak v rozhrani PayPalu si to muzes zkontrolovat. Pri drazbach na ebayi je ale treba beznou praxi, ze PayPal poplatek plati prijemce platby (tedy prodavajici).
tmoris Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 To mas nejak divne nastaveny Paypal, pripadne jsi udelal nekde chybu. Primarni menu mam v Paypalu CZk a kdyz nekomu posilam treba 100 USD, tak vzdy dostane 100 USD a paypal si to napocita a strhne svoje poplatky z mojeho uctu a ne z te castky..
Churchill Odesláno 26. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 (upraveno) No právě proto jsem z toho paf bo doteď to tak bylo. Před dvěma týdny jsem posílal 270 dolců a bez dalšího přišlo příjemci 270. V nastavení jsem od té doby nic neměnil a najednou tohle kura. A posílání jako předtím - zadat e-mail, částku a měnu, pak už jen kontrola a odeslat.Nic víc, přesně jako vždycky předtím Upraveno 26. srpna 2011 uživatelem Churchill
Churchill Odesláno 26. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 V sekci "poplatky" píšou, že při odesílání z karty odesílatel vybere, kdo poplatky zaplatí. Mě to ale žádnou takovou volbu nenabídlo. Kde se to dá nastavit? Dík
sibirnaya Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 (upraveno) srry za to malovani, to je jedinej grafickej soft , s kterym umim delat, ale snad to bude k pochopeni,musis dat platbu personal a pak zaskrtnout gift a naklady pujdou na tebe.. Upraveno 26. srpna 2011 uživatelem sibirnaya
lac1 Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 (upraveno) len doplnim oknom navod od Sibira, kde je este moznos zmeny na koho pojdu poplatky.Je to dalsie okno po zvoleni Goods+Gift. edit jpg Upraveno 26. srpna 2011 uživatelem lac1
Churchill Odesláno 26. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 Mno jo, ale to se mi tam právě neukázalo a nebo jo a přehlédl jsem to bo jsem to posílal o půlnoci. Každopádně při dalším zaslání se mi to už nabídlo. Takže to vypadá, že su jitrnica já
lac1 Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 V kazdom pripade, kym nebude faktura v baliku a na stitku pre colnikov bude $30 tak to dolozis tou druhou fakturou z Paypalu kde si borcovi poslal $30 a mas to bez cla a dph. Este na balik ak to nieje shop, tak nech napise sukromnej osobe a tadáá. Buduci tyzden to budem testovat.
Yubari Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 Pozor na paypal.. osobni spatne zkusenosti a nejsem sam. Je to spolek horsi nez peklo
Donuts Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 To mas nejak divne nastaveny Paypal, pripadne jsi udelal nekde chybu. Primarni menu mam v Paypalu CZk a kdyz nekomu posilam treba 100 USD, tak vzdy dostane 100 USD a paypal si to napocita a strhne svoje poplatky z mojeho uctu a ne z te castky.. Z uctu odesilatele si paypal nikdy zadny poplatek nestrhava. Proto treba na WUS nebo TZ-UK u kazdeho druheho inzeratu pisou "pro platbu paypalem pripocitejte poplatek 3,5%"
Donuts Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 Pozor na paypal.. osobni spatne zkusenosti a nejsem sam. Je to spolek horsi nez peklo Nechces jit blabolit na paypalsucks.com nebo jak se ten web jmenuje?
tmoris Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 Z uctu odesilatele si paypal nikdy zadny poplatek nestrhava. Proto treba na WUS nebo TZ-UK u kazdeho druheho inzeratu pisou "pro platbu paypalem pripocitejte poplatek 3,5%" tak tim padem je ta hodnota navic zapricinena pouze konverznim rozdilem marze banky EUR-CZK nebo USD-CZK apod, mel jsem za to, ze to obsahuje i poplatek paypalu. diky za upresneni!
Churchill Odesláno 26. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 No ale me ta strzena castka presne odpovida vysi PP poplatku 3,9%. Tak se v tom prase vyznej
lac1 Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 Tuna je link na aktualne prepocty Fees pri cezhranicnom prevode. link
sibirnaya Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 Z uctu odesilatele si paypal nikdy zadny poplatek nestrhava. Proto treba na WUS nebo TZ-UK u kazdeho druheho inzeratu pisou "pro platbu paypalem pripocitejte poplatek 3,5%" paypal si strhava nikoliv z uctu odesilatele, ale z odesilane castky. tzn, pokud poslu 1000USD jako platbu za goods v sekci purchase, tak prijemce nedostane 1000USD, ale o paypal poplatek nizsi castku. Pokud chci si nelamat hlavu s tim, kolik je poplatek, dam platbu gift v sekci personal, a paypal mi pripocte poplatek k te platbe, tzn nestrhne mi z uctu 1000USD, alebrz 1030USD. Chtel jsem ted posilat 1050GBP do UK a kdyz jsem dal jako gift, tak mi spocetl poplatek na cca 40GBP..
sibirnaya Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 Pokud ale mas nasysleno na paypal ucte, tak pak nejsou zadne poplatky..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se