Specta Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2011 (upraveno) Máte někdo tyto hodinky? Vypadají jako moje vysněné, ale cena bude zřejmě limitující faktor. Nebo neznáte nějaké těmto podobné jiné značky? Upraveno 27. srpna 2011 uživatelem Specta
atomicsteve Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2011 Ty jsem ještě na webu Eltonu nenašel. Ale na e-shopu mají quartzové sporty http://www.prim-shop.cz/hodinky-prim/17010002-hodinky-prim-sport-35q.html . Jinak podobné dělá MPM, ale to jsou takové česko-čínské hodinky, navíc když teď Elton zase vyhrál jeden soudní spor o logo, tak by jim to kopírování designu taky mohli zatrhnout...
Tyg80 Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 Vypadají parádně. To je nějaká limitka? Znáte je někdo?
Specta Odesláno 17. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2011 Tyhle Sporty měl Elton cca před rokem nebo dvěma normálně v nabídce. Na dotaz mi bylo sděleno, že hodinky se dají pořád koupit. Teď čekám na cenovou nabídku. Je to vlastně takové dvojče TIGERů.
Nodus Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 Tyhle Sporty měl Elton cca před rokem nebo dvěma normálně v nabídce. Na dotaz mi bylo sděleno, že hodinky se dají pořád koupit. Teď čekám na cenovou nabídku. Je to vlastně takové dvojče TIGERů. Pokud se něco dovíš napiš to sem, prosím. Díky.
Specta Odesláno 24. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2011 Prim Sport II 45 se dají u Eltonu stále pořídit. Cena 43 tisíc. Zvolíte-li místo safíru minerální sklo ušetříte cca tisícovku
Nodus Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Prim Sport II 45 se dají u Eltonu stále pořídit. Cena 43 tisíc. Zvolíte-li místo safíru minerální sklo ušetříte cca tisícovku Za mě, díky za info
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se