Přejít na obsah

Specta

Členové_50
  • Příspěvky

    233
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Specta

  1. Prodám tyhle botky na běh či treking na lehko. Zvolena špatná velikost. Jsou úplně nové. Za cenu 2000,- Kč včetně zásilkovny. Dík.
  2. Jo, a d?lá to u všech číslic. Ten v?nec taky měnili, takže kdo ví.
  3. Jinak souhlasím, může to být i špatně umístěný datový věnec na tom kole se západkama. Asi to budu brát jako známku originality a kusové výroby mých Primek.
  4. Díky za názory! Takže chápu to dobře, že drobné nedokonalosti, rovná se záruka ruční práce??
  5. Ahoj všem, tak jsme se po šesti měsících taky opět shledali... Jako pěkně odvedená práce, ale dojem mi kazí jedna věc. Vypadá to, že cifr je krapet posunutý, a tudíž datumové okénko není vycentrované na střed číslice. Předpokládám, že chyba bude v uchycení ciferníku, který bude mít špatně navařené nožičky co se zasouvájí do strojku. Opravte mě pokud se pletu. A teď co s tím??? Vrátit do Eltonu nebo svěřit někomu ze zdejších odborníků? Ovšem pokud je to těma packama u ciferníku, tak oprava nebude úplně triviální, a pak situaci může vyřešit jedině reklamace. Řešil jste někdo podobný problém? A jak se staví v Eltonu k reklamacím? Předem díky za názory!
  6. Ahoj kluci a holky, já jsem žel do limitky už nestihl naskočit, ale prožívám to tady s váma..to jsou nervy ! Strašně se těším na foto, ale samo taky nechci kazit překvapení. Mohl by mi nějaký šťastlivec šoupnout prosím něco do SZ? Budu moc rád, a taky mi to usnadní rozhodnutí jestli jít do druhé bronzové limitky. Díky moc a ať Vám dělají jen radost!!
  7. Co říkáte na moji kombinaci NATO a ZULU? Mě se líbí
  8. Specta

    Sinn - kolko nas je

    856 UTC pecka, max.spokojenost
  9. Obul jsem kožený zulu... myslím, že jim sedne
  10. Zakládám po úspěšně zrealizovaném prodeji boxu na hodinky. Rychlá domluva, svižný obchod, vše ok. Ať slouží, díky a doporučuji.
  11. Max. spokojenost. Rychlý a bezproblémový obchod. Díky.
  12. Specta

    Damasko heaven

    V dobré společnosti ... Snad nikoho neurazí, že jsou u toho i časostroje jiné německé stáje
  13. Damaska dorazili k me naproste spokojenosti fofrem a v naprostem poradku. Presne podle popisu. Bezproblemove a vstricne jednani. Kupujte a prodavejte!
  14. Pohodový obchod, rozumná domluva, rychlá akce, vše OK. Mohu jen doporučit!
  15. Podle mě jsou to typově dost rozdílné hodinky, Luminox velké vojenské/taktické/outdoor hodinky na hrubé zacházení, vodotěsné, v quartzu Steinhart remake německých historických pilotních hodinek B-Uhr, mechanické, spíš jen na běžné nošení pro milovníky vintage
  16. S cislama spis ne, ja je mel, na ruce mi prisly divny, jaksi vetsi nez ve skutecnosti jsou, tak sem je poslal dal.
  17. Pěkný výběr hodinek mají taky třeba tady: http://www.armbanduhren-online.de/index.php/wahl-zur-uhr-des-jahres.html jasně, že cenově jsou některé kousky úplně jinde, ale proto aby si člověk udělal představu co se mu líbí se to použít dá kolem těch 60k se myslím pohybují třeba JEANRICHARD terrascope nebo aquascope, které se velmi líbí mě
  18. Už je to sice nějaký ten pátek co jsem tady s Quidem udělal transakci, ale co si vzpomínám byl to fajn obchůdek. Doporučuji.
  19. Tak takhle nějak si představuju ideální obchod na Chronomagu, rozumná domluva, rychlá akce a fajn pokec. Doporučuju všem!
  20. ahoj, taky je mám v merku už nějaký čas, a Tvůj post mě k nim asi zase o kousek přiblížil jen si nejsem jistý jestli bílý nebo tmavý číselník, chtěl bych se zeptat kde si nakupoval? díky
  21. ahoj, no snad tady nejsem úplně mimo mísu, ale rád bych se podělil o svoji negativní zkušenost s hodinářem na Praze 6- Suchdole p. Klepišem. Měl jsem tam hodinky na vyčištění a seřízení, atd. Jednak když mi hodinář hodinky vracel byly takové upatlané, ale hlavně co jsem hodinky posléze prodal tak se ukázalo, že hodinky vlastně ani nebyly čištěné a po krátké chvíli nošení se zastavovaly. Jiný hodinář to okomentoval tak, že hodinky byly jen přes tu špínu a rez něčím namáznuty. Tož tak.
  22. Tyhle hodinky se mi líbí, podle mě celkově pěkně pasují k tomu olympijskému blbnutí. Za mě pochvala do Eltonu.
×
×
  • Vytvořit...