Mandy Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 Dobrý den, dostaly se ke mně tyto hodinky, Tissot Stylist C 290, nemáte o nich náhodou někdo nějaké informace (odkaz by byl fajn). Mám takové nepříjemné tušení, jestli jsem nenaletěl a nekoupil jen nějaké repliky :-( Díky za informace. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
remove soul Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Určitě sou origo. Pokud bys je otevřel, měl by tam být stroj ETA 955.112.
Mandy Odesláno 31. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 Tak to mám radost, protože jsem na internetu nikde o nich nenašel ani zmínku .... kupoval jsem je na ebay jako pánské a když dorazily, tak jsem zjistil, že jsou spíš dámské a tak mě napadly černé myšlenky ... :-) Určitě sou origo. Pokud bys je otevřel, měl by tam být stroj ETA 955.112.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se