alois Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 pro dlouhé době něco z domácí provenience....přesnost chodu mne překvapila....pár vteřin denně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Tož pěkné! Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 7. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 jj..děkuji...možná je trošku " poladím "....sklíčko, resp. plastík není nejlepší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 jj..děkuji...možná je trošku " poladím "....sklíčko, resp. plastík není nejlepší.... Podle fotek to plastíčko vypadá celkem dobře. Asi bych to neřešil,pokud je budeš nosit,tak ho stejně poškrtáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doctor Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 fajnove su! gratulujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 8. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 tak hodinky jsou kupodivu velmi presne...za 3 dny udelaly sest vterin do minusu :-) koukam na to jak blazen..pres den na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
09freds Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 no jo, zlaté české ručičky !!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe karita Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 Chtěl jsem se zeptat nevíte kdo na severní moravě je šikovný na renovaci hodinek. Mám pěkne prim televize automaty, sklo podřené tak jestli to někdo pěkně přeleští a dá do pucu aby se vyjímaly na ruce?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se