Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

jj, píšem o vás dvoch ("Neviem kolegovia, či ste neurobili rekord")...to je tak, keď sa číta len posledný príspevok. Len neviem komu prospeje vedieť, kto aké ma zápästie...to iné by bolo porovnať veľkost puzdra hodiniek k nemu, pridať fotku, to áno, druhým to veľa napovie a pomôže (o tom vlákno už je)...ale takto...mám 17.5 cm...a čo teraz. Nič v zlom :).

Odesláno

Jsem tu jen chvíli. Koukám, že přibyl nový příspěvek v topicu o obvodu zápěstí, tak jsem přispěl svým údajem. Opravdu jsem nekoukal, z jakého je to roku.

Asi mám nemoc z ronnie.cz, tam si mezi sebou poměřujeme úplně vše :D

Odesláno

Tak tá téma sa mi páči a preto prezradím aj ja 21,5 cm- teda bavíme sa ešte o obvode zápästia,či nie?;)

Odesláno

Hej máš pravdu, všetky origo remienky sú na ruke na poslednej dierke a len tak tak :crying_anim02:

tak to mas dobru hnátu :smile_anim:

Odesláno

Hej máš pravdu, všetky origo remienky sú na ruke na poslednej dierke a len tak tak :crying_anim02:

Takže to vypadá, že řemínek na zápěstí 25cm sháním v běžném prodeji asi marně ... ? :sad01_anim:

Odesláno (upraveno)

Tak to určite. Len dať vyrobiť na objednávku. No ale zápästie 25cm je už hádam aj celkom veľa nie? :jawdrop:

Mám Omegy PO na ťahu a sú akurát na ruku no máličko tam je rezerva, ale nie veľmi, no a k Panerai dodávajú tiež remeň a gumu, ktoré som odložil do krabice, lebo sa to nedá nosiť :sad01_anim:

Tak na Tvoju ruku tiež asi hodinky  od 45 mm a  vyššie, čo? Mal som nedávno Breitling Steelfish 44mm a predal som ich, lebo mi pripadali malé na ruku a to mi potvrdili aj známi.

Preto zvažujem Breitling Chronomatic 49. :smile_anim:

Upraveno uživatelem robo
Odesláno

tohle vlákno mi připomělo, jednou takhle Steve Jobs potká kouzelnou vílu a ta mu říká, že mu splní jedno přání. ?Chci ho mít čtyřikrát většího,? říká Steve. A tak přišel na svět iPad?

když tak to smažte...

Odesláno (upraveno)

Zdravim vespolek,

marne procitam znovu tento tread a snazim se ziskat pocit chybneho napsani predchoziho prispevku. StanoBare, v cem byl zadrhel? Ze jsme jeste s kolegou Moocha ozivili starou diskusi nebo ze jsme neprispeli nejakym prikladem, fotkou (viz korekce pana obchodnik-03), jinou nazornosti, atd..?

Jakkoli by odpoved mela prohlubovat predchozi otazku, omlouvam se alespon za sebe vazenym clenum fora, kteri to tak citili.

Nemel jsem ani z vetsiny predchozich prispevku dojem, ze by se odchylovaly od tematu, ktere ctu jako Obvod zapesti a vubec jsem nezpochybnoval, ze tento udaj zajima jak zakladatele tematu, tak i dalsi prispivajici.

Nakonec me i potesil dopad, jaky je videt pri resuscitaci po tolika letech, kdy vidim, ze i pan robo se k tematu nadsene vyjadril. Diky.

Upraveno uživatelem Ilario De Meo
Odesláno

Chlapi, ale veď sa nič nedeje :) Píšte ďalej, ak chcete.

Narážam len na to, že oveľa prínosnejšie vlákno už tu je (viď odkaz v poste #66), obrazné, nápomocné. To, že tu bude každý písať, že má také široké zápästie, tak dlhú nohu, je v podstate len nič nehovoriacim vyjadrením (ak teda nerobíte nový prieskum priemerného percentilu rozmeru zápästia :)) . Ak by sa oživilo vlákno ako napr. v poste #66, ani neceknem.

Jooj, nechcel som sa nikoho dotknúť, len usmerniť. :cheers:

Odesláno

Chlapi, ale veď sa nič nedeje :) Píšte ďalej, ak chcete.

Narážam len na to, že oveľa prínosnejšie vlákno už tu je (viď odkaz v poste #66), obrazné, nápomocné. To, že tu bude každý písať, že má také široké zápästie, tak dlhú nohu, je v podstate len nič nehovoriacim vyjadrením (ak teda nerobíte nový prieskum priemerného percentilu rozmeru zápästia :)) . Ak by sa oživilo vlákno ako napr. v poste #66, ani neceknem.

Jooj, nechcel som sa nikoho dotknúť, len usmerniť. :cheers:

Dobre, dobre "). Prumer zapesti jsme napsali, diky za vyjasnujici odpoved a :cheers:

Odesláno

Keď ma niečo zaujme, prípadne cítim trocha oživenie, tak prispejem, aj keď to možno nebude mať veľký prínos, ale takých príspevkov je tu denne mnoho, nie?

Peace :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...