PhoeniX Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Nemohu si pomoci, ale mně se tato - dnes už - starší verze líbí víc, než nástupce. Protáhlejší ručky k číselníku pasují víc.
bullitt Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 no to mne presne tiez, preto umieram hruzou, ze kym si na ne nasporim, uz sa nebudu dat zohnat nove
Džanek Odesláno 28. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Jednu dobu mě napadala myšlenka, že bych je vyměnil za nový model. Ovšem teď jsem rád, že mě to přešlo. Tento model se mi zdá být takový elegantnější, oproti novým PO, které mě díky robustnějšímu pouzdru, našedlé lunetě, pozměněných ručkách moc nepřesvědčily. Dále se mi k POčkám více hodí plné dýnko. Pro někoho to můžou být drobnosti, ale o tom to myslím je
bullitt Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Jednu dobu mě napadala myšlenka, že bych je vyměnil za nový model. Ovšem teď jsem rád, že mě to přešlo. Tento model se mi zdá být takový elegantnější, oproti novým PO, které mě díky robustnějšímu pouzdru, našedlé lunetě, pozměněných ručkách moc nepřesvědčily. Dále se mi k POčkám více hodí plné dýnko. Pro někoho to můžou být drobnosti, ale o tom to myslím je presne tak, aj to dynko :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se