Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hlásím se i já do klubu :gunsmilie:

Dnes jsem koupil od ,,Bakera,, zánovní Omegy PO 42mm. Krása, spokojenost !

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak teda vitaj a samozrejme gratulujem. Pre mňa je PO najlepšia voľba. Všestranne použiteľný model :smile_anim:

Odesláno

To jsem si taky říkal, ovšem této nabídce se prostě nedalo odolat. Jak se tomu jednou propadne, tak už se jde těžko z toho ven - vždyť to znáš :)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ahoj, opravdu hezký, měl jsem objednaný nový, ale Omega nějak nestíhala, tak jsem objednávku po 3 měsících zrušil a koupil jiný....

Odesláno (upraveno)

Na tu dobu než si zase vyhlídneš jiný, super volba. Gratuluji a ať slouží.

Upraveno uživatelem vladimir72
Odesláno (upraveno)

To jsem si taky říkal, ovšem této nabídce se prostě nedalo odolat. Jak se tomu jednou propadne, tak už se jde těžko z toho ven - vždyť to znáš :)

..no tak to mě povídej.. :D..někdy se musím zastavit na ně hodit oko...a pozdravit bráchu..:smile_anim:

Upraveno uživatelem bedja
Odesláno
:) prodávat je zatím neplánuji, pokud mě tedy neoslový nový model - zatím mě ale nijak neuchvátil. Tyto mi dělají radost, jsou to nejpřesnější mechaniky, jaké jsem měl. Přes den +1s a přes noc -1s, takže jsem stále na nule :)
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...