Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

edit:Jo trochu jsem zmrvil nadpis na to edit nepomůže :) Je to "CHRONOMETRE MOVADO"

Tyhle vintage kousky opravdu dostojí svému názvu.I po 70. létech šlapou cca -15 s za den s dobrou skoro dvoudenní rezervou.

Dostanou nové sklo a půjdou do světa.S diametrem 29mm nic pro 140kg dědka :) .Je to úlovek z jednoho severočeského města...kolega mi je tam koupil za 50 kaček od hromádkářů.Našel jsem stejné zde a podobné zde ,koukám,že nejsou za špatnou cenu....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem nikdo
Odesláno

To : NKDO

Sorry, dal jsem si skleničku plnou alkoholu a při psani vyplazuji jazyk.

To jsi nám sem dal dal ten příspěvek s nákupem 50 kč aby JSME SE PŘIPRAVILI NA ŠMELINU hodinek které mají 29 mm a jsou omydlené jako z pračky a číselník je snad z hodinek ,které se koupali častěji než já ? !!!

Odesláno

To : NKDO

Sorry, dal jsem si skleničku plnou alkoholu a při psani vyplazuji jazyk.

To jsi nám sem dal dal ten příspěvek s nákupem 50 kč aby JSME SE PŘIPRAVILI NA ŠMELINU hodinek které mají 29 mm a jsou omydlené jako z pračky a číselník je snad z hodinek ,které se koupali častěji než já ? !!!

Alkohol už nepíju,ale dost často toho lituju :) .Myslíš že byly za pade drahý?Taky si říkám.Ale kdyby se někdo s nima obtěžoval,možná by mu přinesly radost.Šmelinu zde žádnou nechystám,zájem o takové skvosty by tu byl asi nulový.Obšťastňuji nepotřebným verkem koupěchtivé soudruhy na ebaji :) .

PS : kdybych je tu chtěl střelit tak je nevystavim v takovým hezkým stavu <_< .Natřel bych je fosforem z PAREXA,vybrousil pouzdro jak jeden IND z ebaje,dal je na řemínek ze šourku a za tich 1800.- jistě prodal.

Odesláno (upraveno)

Alkohol už nepíju...

Tak to by sis měl updatovat seznam zájmů! :guitar: Upraveno uživatelem pevo
Odesláno

Tak to by sis měl updatovat seznam zájmů! :guitar:

Dobrý holubi se vracej ......já abych to nemusel potom přepisovat zase zpátky <_<
Odesláno

to :long

Dík,žes mi tak popích,jinak bych na ně nešahl :) . Není to žádný zázrak,ale indexy jsou zlaté a trochu prokoukly....

Přesnost kolem -15 s /24h.Bohužel já bych potřeboval tak 45mm a ne tenhle unisex.

Odesláno

No důležité, že jsi spokojen ty, ale ani přesto 29mm není unisex.

Držím ti palce s tím prodejem a můžeš doufat, že ten kdo na ně klepne bude mít stejně jako já minule o skleničku více.:smile_anim:

Odesláno

No důležité, že jsi spokojen ty, ale ani přesto 29mm není unisex.

Držím ti palce s tím prodejem a můžeš doufat, že ten kdo na ně klepne bude mít stejně jako já minule o skleničku více.:smile_anim:

No spokojenej nejsem....pouzdro stojí za bačkoru a ciferník je takovej vyblitej.Jediné co asi bude mít pro případného zájemce interes je strojek.Vyndat a do vitriny :) .Má to 4 x adjustaci,s ním si dali hodináři opravdu práci.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...