Monk Odesláno 21. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 takhle já se beru jako uživatele služby. Nemám problém s tím, když mi někdo řekne bude to trvat X měsíců a je čistě na mně s tím nesouhlasit a jít jinam. Co mi hodně vadí je telefon týden před vyzvednutím s tím, že je problém s celníkama a NEVÍ se kdy bude vyřešen. To me vytáčí. Takže moje hodinky někde čtvrt roku ležely a se mnou je problém diskutován až když má dojít k převzetí plnění. To se ve slušné firmě prostě nedělá a pokud o problému vím hned na začátku tak ho komunikuji a domluvím se. Neměl bych problém poslat hodinky jinam a příště to taky udělám, stejně tak jako příště si hodinky dojdku k Dušakovi akorát prohlédnout a koupím je jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 .....V 6 let starém watch magazínu byl rozhovor s Dušákem. Uvedl, že kompletní servis hodinek bez komlikací trvá u nich 6 hodin. To jo, ale ta front, ta fronta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Servis u Girard-Perregaux ve Švýcarsku prý trvá 6 měsíců až rok naprosto běžně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Co je mi po frontě Ledničku za pár šupů mi přijedou opravit do dvou tří dnů až domů. U hodinek za 150 litrů očekávám, že si pro mě od Dušáků přijedou, odvezou mě i s hodinkama k nim do firmy a zatímco se hodinář ihned vrhne do opravy, já si ozkouším všecko co mají na krámu, dám si kafíčko s prodavačkou a pak mě zavezou domů. Kromě opravy hodinek, vše ostatní na jejich náklady. Tak to zcela jistě bude, až bude chodit do učiliště v Jihlavě tolik kluků jako v republice na práva. (Klidně i holek, abychom byli genderově korektní.) A to bude tehdy, až bude průměrnej občan ochoten za výkon profesionála v tomto oboru adekvátně zaplatit. A to bohužel zatím není. A bohužel v řadě případů ani tady na Chronomagu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Hnus. Asi si koupím grand seiko quartz. Baterku si vyměním sam, náhradní těsnění si nechám poslat už s novýma hodinkama. A mám 50 let klid Já teda vím, proč to GP tak trvá, ale budu taktně mlčet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Jen to pěkně vyklop Ale stejně, je to pr.el, Rolexy vyrobený za 10 vteřin u Dušáků servisujou 4 měsíce Rolexama u dušáků opovrhujou, tudíž je neservisujou vůbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 .........Ale to je zamotaný kolotoč. Možná by lidi i zaplatili, ale třeba jsou na tom podobně jako ten hodinář. Jo, tos celkem dobře vystihnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 (upraveno) Teď koukám na jejich stránky a fakt že jo, po Rolex ani památky. Hotl ještě nedospěli. A tak dá se to pochopit, v Mercedesu taky nebudou opravovat BMW... Abych nebyl úplně OT, byl jsem tam dvakrát, jednou celková oprava omega - spokojenost (2 měsíce proti avizovaným 3), podruhý výrazná nespokojenost, slíbili regulaci chodu, hodinky (taky omega) šly stejně blbě jako před jejich zásahem, byl-li vůbec nějakej. V rámci korektnosti musím říct, že ta "regulace" byla zadarmo, asi s tím nechtěli ztrácet čas. Od tý doby dávám hodinky opravovat profesionálům...děkuju tímto Mechanovi Upraveno 21. září 2011 uživatelem xjr1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se