Jiribartl Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Tak po týdnech tápání a hledání jsem konečně našel vhodné hodinky pro sport, chatu, ale i do práce. Díky typickému G-shock pouzdru se zdají poměrně malé (v nejširší části až 47 mm), ovšem na ruce působí masivně. Žádná starost o napájení, seřizování ani vodotěsnost. A to nejdůležitější - mají ručičky. Bližší info třeba na:http://www.korunka.cz/panske-hodinky-5000-10000/casio-gw-2500b-5a?v=433122.Kombinace ocelového pouzdra měděné barvy a plastu s lesklými ploškami je efektní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dr.Watson Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Pěkné jsou. Ana/digi G-Shocky bych asi vybral stejně. Navíc se ze mne stává příznivce inverzního displaye u kombinovaných hoděk-měl jsem z něj strach ale příjemně překvapil. Solar to samé jak píšete, zajímavé je, že když "nebyl" tak mi to nevadilo, teď jsem u hoděk bez něj "lehce" nervní i když jsou relativně nové. Ale tak já jsme neurotik, tak to bude tím. Líbí a hodně, Gratuluji k výběru.
Dantechno Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Tydlenc jsem mel akorat v jiny barve. Fajn hodinky....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se