robilsm Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 Zdravím vážené kolegy, někde tady na foru jsem se dočetl, že Casia musí mít luminiscenci jedině modrou, ty zelené, že jsou f..... Tak jsem se šel podívat do nejvýhlášenějšího pardubického klenotnictví (Lejhanec - kdo je od tamtud tak zná) narazil jsem na pana šéfa a majitele, hodinky nasvítil, pak zastínil a pravil, že luminiscence je spíše do žluta. Ale proč celý příspěvěk - ptal se mě proč to chci vědět. Když jsem mu říkal že k rozlišení fa.... od nefa... tak se nesmírně podivil a pravil, že mu tam lidé nosí spoustu hodinek (je tam už velkou spoustu let) ale že se s fa.... Casii ještě nepotkal. Tak jak to je? Opravdu se Casia fa..... nebo ne? Měl je někdo už takové v rukách koupené v Honkongu, Číně či na aukru? Já vím, že tady na quarz moc nejste, ale zkušeností tu bude spousta. Podělte se prosím o ně. Díky
hejdik Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 No já ti nevím,podle mě je to blbost.Mám Casia Edifice a svítí dozelena,ale že by to nebyl originál???Nevidím smysl toho že by se casia měly kopírovat.Teda jestli jsem ten tvůj nepochopitelnej rébus dobře pochopil???Pro příště se takovému vyjadřování radši vyhni,nevidím v tom smysl....
yossarian Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 Mám asi rok staré Casia Edifice koupené od oficiálního velkoobchodního distributora do ČR u kterých nemám nejmenších pochyb o pravosti a svítí také dozelena.. je to podobná barva jako má třeba Seiko jen zdaleka ne tak sytá a rovnoměrná
Filipes Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 myslím že se to týkalo jen nových vyšších chrono modelů, konkrétně "all black", bylo tam víc rozdílů proti originálu, dohledal bys to na WUS (mně se nechce
Tomas K Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 Já jsem zdědil Casia po dědovi, nejsou sice z Edifice, ale svítí také dozelena
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se