kdojinej Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 (upraveno) Rád bych se pochlubil tím co v současnosti mám, Citizeny a Traser. Doufám že se mi podaří vložit fotky, a taky doufám, že když se mi to nepodaří, tak mě neumlátíte Monstrama nebo kladivem... Hurá, jsem kyberneticky gramotný pašák! Upraveno 23. září 2011 uživatelem kdojinej
adzes Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Citizeny su fakt pekne, dobry vyber, paradna viditelnost v tme.Gratulujem k fajnovim hodinkam.
svijanskymaz Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Pekne,pekne,mna viac zaujali Trasery jelikoz by som volace take potreboval...
Dantechno Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Ta modra na tech Marinautech je vazne skvela, a k tomu jeste lumi modra Citizen....
long Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Ty Trasery se mi líbí víc bo u těch Citizenů ,které jsou ale taky fajn mi trochu ten design rozhodil font subciferníků kde je to hozené do auto budíku. :-))))) No a přitom jako ten název ve mě vzbuzuje představu něčeho s Marinou?
kdojinej Odesláno 25. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Pekne,pekne,mna viac zaujali Trasery jelikoz by som volace take potreboval... Můžu jedině doporučit. Dávám jim celkem zabrat a zatím všecko snesly. Jediné negativum za čtyři měsíce je z dneška, když jsem se chystal skočit do rybníka, tak jsem si všiml, že korunka byla trochu vyšroubovaná, ne víc jak jednu otáčku, ale přece. Takže kontrolovat. To long: Já zas myslel, jaký představy s těma Citizenama vzbudím u Mařeny...ještě že máme chronomag.
kdojinej Odesláno 21. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2011 Je to OT, ale když už tu mám tu fotku....chtěl bych na Citizeny časem hnědý kožený řemen s bílým prošitím. Nemáte někdo podobné hodinky (modrý cifr) s takovým řemenem? Chtěl bych vidět jak to vypadá live...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se